Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Στα σύνορα”: Ο Ηρακλής και η Ιωάννα βγαίνουν ραντεβού

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star θα έχουν συναρπαστικές εξελίξεις

Ο Στέλιος με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη ετοιμάζονται να φέρουν λαθραίες πορσελάνες.

Παράλληλα, η Μπαρντάνα υποδέχεται στο σπίτι της τον Αποστόλη, που είναι ο παραλήπτης. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής και η Ιωάννα βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, ενώ ο Νικόλας και ο Στέφανος τους παρακολουθούν.

Mετά την ανακοίνωση της Ιωάννας στον Στέλιο, στον Βαγγέλη και στον Αντώνη πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της γιαγιάς της και να αναλάβει την επιχείρηση προσωρινά, εκείνοι μένουν εμβρόντητοι.

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί τους πάντες στην οικογένεια της Γιαννούλας είναι το γεγονός ότι η αμνησία της δεν έχει περάσει ακόμη. Συνάμα, ο Στέλιος με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη ετοιμάζονται να φέρουν λαθραίες πορσελάνες, οι οποίες τελικά καταλήγουν στο σπίτι του Αντώνη.

0 ίδιος ζει το δικό του προσωπικό δράμα, καθώς ανακαλύπτει πως η Καίτη έχει σπαταλήσει όλες τις οικονομίες τους, προκειμένου να αγοράσει ρούχα και καλλυντικά.

Την ώρα που ο Βαγγέλης, ο Στέλιος και ο Αντώνης γιορτάζουν την πώληση των πορσελάνινων σερβίτσιων στον Αποστόλη, ο Περικλής πιέζει τον Ηρακλή να δώσει τις εξετάσεις που προβλέπονται για να γίνει εθελοντής δασοπυροσβέστης. Τελικά, εκείνος πείθεται, διότι θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει την Ιωάννα.

Εν τω μεταξύ, η Μπαρντάνα υποδέχεται στο σπίτι της τον Αποστόλη, ο οποίος έχει έρθει για να παραλάβει τις πορσελάνες. Επειδή φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένος, τον βάζει να καθίσει στην πολυθρόνα και κάνει ό,τι μπορεί για να τον περιποιηθεί. Όμως, συμβαίνει κάτι εντελώς αναπάντεχο.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Ελένης, αλλά ανακαλύπτει ότι στο κρεβάτι της είναι ξαπλωμένος ο πατέρας Αριστείδης. Από την άλλη, ο Νικόλας δυσανασχετεί που ο Μελέτης φιλοξενεί τον Ηρακλή στο σπίτι τους.

Κι ενώ όλοι ασχολούνται με κάτι που τους απασχολεί, ο Ηρακλής και η Ιωάννα βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, με τον Νικόλα και τον Στέφανο να τους παρακολουθούν.

Στο μαγαζί, όμως, που επιλέγουν να καθίσουν, εισβάλλει ένας ληστής και ζητάει να του παραδώσουν τα χρήματά τους και ό,τι άλλο πολύτιμο έχουν επάνω τους. 0 επίδοξος ληστής καταφέρνει να βγει από την καφετέρια, αλλά έχει την ατυχία να πέσει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος τον ακινητοποιεί.

 

Πηγή mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου