Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” – Spoiler: Η Βασιλική θέλει να παραδοθεί

Αναπάντεχες οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHA

Η είδηση του θανάτου του Λάζαρου αρχίζει να διαδίδεται στο χωριό προκαλώντας αγωνία για την επόμενη μέρα που ξημερώνει στον “Σασμό“.

Οι Βρουλάκηδες θρηνούν την απώλειά του, ενώ ο Αντώνης με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο. Οι Σταματάκηδες είναι πρώτοι στη λίστα με τους ενόχους και η Καλλιόπη με τη σειρά της δέχεται επισκέψεις που τη φέρνουν σε αμηχανία για τον φόνο του Λάζαρου.

Την ίδια στιγμή, η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη ετοιμάζεται να δοκιμαστεί με τον χειρότερο τρόπο. Η κοπέλα είναι εξοργισμένη με όσα έμαθε και έχει έναν μεγάλο καβγά με τον Αστέρη, ο οποίος, ενώ γνωρίζει πως ο αδελφός του είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και πως εξαιτίας του άρχισε πάλι η βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές τους, δεν τον έχει καταδώσει.

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως τον Λάζαρο τον σκότωσε ο Μαθιός και ετοιμάζονται να οργανώσουν αντίποινα μαζί με τους συγγενείς του νεκρού, που ζητούν την τιμωρία του φονιά. Ωστόσο, η Αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα.

Κι ενώ όλοι φοβούνται για το επόμενο χτύπημα, η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής γίνεται γνωστή και όσοι βρίσκονται δίπλα της χαίρονται πιστεύοντας πως μετά τον θάνατο του Νικηφόρου θα βρει νόημα στη ζωή της.

Ωστόσο, η χαρά της σκιάζεται από τον θάνατο του Λάζαρου και η Βασιλική, για να γλιτώσει τον Μαθιό, σκέφτεται σοβαρά να παραδοθεί. Παράλληλα, η Εύα είναι αποφασισμένη να καθαρίσει το όνομα του αδελφού της και απειλεί να δώσει τα στοιχεία που καίνε τον Μαθιό για τον θάνατο του Στεφανή.

Όμως, όταν κάνει γνωστές τις προθέσεις της στον Παύλο, έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί του. Μάλιστα, την απειλεί με τη σειρά του ότι θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική της ταυτότητα.

 

Πηγή: Μytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου