Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ηλέκτρα”: Ο Σωτήρης παρακολουθεί τον Παύλο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΡΤ

Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 “Ηλέκτρα” θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη της σειράς.

Η Ηλέκτρα αναγκάζεται από τον Σωτήρη να φύγουν μαζί για την Αθήνα. Στη συνέχεια, ο τελευταίος βάζει τον Περλεπέ να παρακολουθήσει τον Παύλο.

Παράλληλα, ο Νικόλας συνεχίζει να διαβάλλει τον αδελφό του στον πατέρα τους, ενώ ή Δόμνα ανακαλύπτει στα πράγματα του Βασίλη πολλά χρήματα. Ο Σωτήρης διώχνει τις κόρες του από το σπίτι και κλειδώνει την Ηλέκτρα στην κρεβατοκάμαρα. Γίνεται απότομος και σκληρός απέναντι της, ζητώντας της να του εξηγήσει την αλλαγή στη συμπεριφορά της. Τότε, της ανακοινώνει πως θα πάνε για δέκα ημέρες ένα ταξίδι αναψυχής στην Αθήνα.

Ωστόσο, ο Νικόλας συνεχίζει το ύπουλο σχέδιό του να πετάξει εκτός διαθήκης τον Σωτήρη, δηλητηριάζοντας υπόγεια τον πατέρα τους. Του βάζει φιτιλιές για τον Σωτήρη και το ταξίδι αναψυχής που ετοιμάζει με την Ηλέκτρα στην Αθήνα. Ακόμη, η Δόμνα προσπαθεί να ψαρέψει τον Παύλο για τη σχέση του με την κόρη της και τον απειλεί έμμεσα, ενώ η ημέρα του κρυφού γάμου της Ουρανίας με τον Βασίλη φτάνει. Η Μερόπη, όμως, που έχει βρει το γαμήλιο δακτυλίδι, το δείχνει στη Δόμνα και καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά τους ετοιμάζονται να παντρευτούν! Έτσι, τα σχέδια του ζευγαριού στραβώνουν και όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Παράλληλα, ο Χάρης δεν πείθεται με το γράμμα που υποτίθεται πως έστειλε η Πόπη και ζητάει από τη Χωροφυλακή Αθηνών να ελέγξουν αν ζει στη διεύθυνση από την οποία στάλθηκε. Λίγο μετά, ο Παύλος τρελαίνεται μαθαίνοντας ότι η Ηλέκτρα θα λείψει για τόσες ημέρες με τον άντρα της και καταλαβαίνει πως ο ίδιος δεν θα είναι ποτέ προτεραιότητά της. Της ζητάει να μην πάει, χαϊδεύοντας το πρόσωπό της, αλλά κάποιος τους βλέπει και καταλαβαίνει την κρυφή τους σχέση…

Πηγή: Μytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου