Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Ο Νικόλας δέχεται μια ανήθικη πρόταση από τον Λημνιό

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.45

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» της ΕΡΤ1.

Επεισόδιο 25ο – 4/12

Η Άννα συγκρούεται πολύ άσχημα με τη Χρύσα σχετικά με την αστυνομική έρευνα εναντίον του Κάσδαγλη. Ζητάει να διαπιστωθεί πού ήταν ο Κάσδαγλης πριν λάβει το μήνυμα για να πάει να βρει το θύμα.

Η Χρύσα κατηγορεί τον Ίσσαρη για τις μεθόδους του και τον τρόπο που πήρε το υλικό από το καταγραφικό του Αλεξανδρινού Κολλεγίου που επιβεβαιώνει το άλλοθι του Σταματάκη.

Ο Νικόλας πιέζει τον Κάσδαγλη, ανησυχώντας ότι μπορεί ο φίλος του να μην έχει πει όλη την αλήθεια. Η σχέση του με την Πέρσα έχει αρχίσει και κλονίζεται, έπειτα από την άρνησή της να μιλήσει ανοιχτά μαζί του για το θέμα του φόνου της Δέσποινας.

Η Πέρσα επιβεβαιώνει στη Δάφνη ότι ουδέποτε είχε ερωτικές σχέσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει εναντίον του Σταματάκη. Η Δάφνη τής εξηγεί ότι όσο ο Σταματάκης ήταν πιστός στη Δέσποινα, το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε υπέρ του και αυτό του έδινε κάθε κίνητρο για να τη θέλει ζωντανή.

Τι θα αποκαλύψει, όμως, ο Σταματάκης στον δικηγόρο του; Ποια ανήθικη πρόταση θα δεχτεί ο Νικόλας από τον Λημνιό;

Επεισόδιο 26ο – 5/12

Ο Νικόλας αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Λημνιό για να βοηθήσει τον Κάσδαγλη με την υπόθεση της κατηγορίας του φόνου. Νιώθει όμως μεγάλη ανασφάλεια για την έκβαση της αστυνομικής έρευνας, η οποία ενοχοποιεί ολοένα και περισσότερο τον φίλο του.

Η Πέρσα μαθαίνει ότι πριν πεθάνει η Δέσποινα, είχε ζητήσει από τον Νικόλα να καταθέσει ότι η Πέρσα διατηρούσε σχέσεις με τον άντρα της, για να κατηγορήσει τον Σταματάκη.

Ποιος χτυπάει τον Λάκη χωρίς να τον ληστέψει; Ποια νέα στοιχεία της Χρύσας αποδεικνύουν ότι ο Κάσδαγλης παρακολουθούσε το θύμα λίγες ώρες πριν τον φόνο;

Η Αμάντα θέλει να τα ξαναβρεί με τον Πέρη και να αφήσουν τις παρεξηγήσεις του Κολλεγίου πίσω τους. Ο Λάμπης ομολογεί στη Λέτα ότι είχε παραδώσει στον πατέρα της το πρόγραμμα με το οποίο χάκαρε τις κάμερες και τα κινητά. Η Χρύσα ζητάει να βγει εκτός έρευνας η Άννα και ο Ίσσαρης απειλεί ότι σε αυτή την περίπτωση, θα παραιτηθεί.

Με τι απειλεί ο Σταύρος τον Βασίλη; Γιατί εξοργίζεται η Δάφνη με την κόρη του Νικόλα, όταν εκείνη τη συναντάει τυχαία στο Κολλέγιο; Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα αρχίζει να κλονίζεται σοβαρά. Ποια είναι η τρομακτική αλήθεια που αγνοεί η Αστυνομία;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου