Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ηλέκτρα”: Παγίδα θανάτου για τον Παύλο

Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19.10 στην ΕΡΤ1

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 “Ηλέκτρα” θα  φέρουν νέες συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η Ηλέκτρα και ο Παύλος δεν μπορούν να ξεφύγουν από το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, αλλά στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ 1 θα δούμε τη ζωή του καθηγητή να κινδυνεύει κι εκείνη να γίνεται έρμαιο των εξελίξεων.

Η Ηλέκτρα με τον Σωτήρη, βρίσκονται στην Αθήνα. 0 Παύλος, όμως, δεν αντέχει λεπτό μακριά της και βρίσκει τρόπο να φύγει από το νησί, εμπλέκοντας εντέχνως στο σχέδιό του τη Μερόπη.

Έτσι, λίγο αργότερα, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Ηλέκτρα και είναι αποφασισμένος να περάσουν έστω και λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τα επίμονα βλέμματα των κατοίκων της Αρσινόης. Ωστόσο, αν και στην Αθήνα κανείς δεν τους αναγνωρίζει, δύο τύποι τούς παρακολουθούν.

Κάποια στιγμή, ο Σωτήρης πηγαίνει στην οδό που του υπέδειξε ο διοικητής ότι μένει η Πόπη, ώστε να δει αν είναι καλά.

Παράλληλα, ο Παύλος και η Ηλέκτρα περνούν ρομαντικές στιγμές μαζί, αλλά οι δύο άγνωστοι άντρες που τους παρακολουθούν ετοιμάζονται για ένοπλη επίθεση στο ξενοδοχείο που μένει ο καθηγητής.

Όμως μέσα στο δωμάτιο μαζί του βρίσκεται και η Ηλέκτρα!

Ο Σωτήρης επιστρέφει στο ξενοδοχείο τους, μα δεν τη βρίσκει εκεί. Λίγο αργότερα, ο Παύλος και η Ηλέκτρα αντιλαμβάνονται πως κάποιος προσπαθεί να μπει στο δωμάτιο που μένει ο Παύλος. 0 καθηγητής, για να την προ- φυλάξει, της ψιθυρίζει «Μη βγεις. Ό,τι κι αν ακούσεις», ενώ η Ηλέκτρα τον κοιτάζει έντρομη.

Αμέσως μετά, ο Παύλος βγαίνει από το δωμάτιο και τότε ακούγεται ένας πυροβολισμός.

Η Ηλέκτρα αντικρίζει με τρόμο τον Παύλο που είναι χτυπημένος, ενώ και ένας άγνωστος άντρας κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα, o καθηγητής με όση δύναμη του έχει απομείνει ζητάει απ’ την Ηλέκτρα να γυρίσει αμέσως στην Αρσινόη κι εκείνη πολύ ταραγμένη επιστρέφει στον Σωτήρη και του λέει να φύγουν.

0 άντρας, βλέποντάς την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δέχεται.

Όταν γυρίζουν πίσω στο νησί, η Ηλέκτρα, που είναι ένα ψυχικό ράκος, ξεσπάει σε κλάματα στην αγκαλιά της Δόμνας.

Στην Αθήνα τώρα, ο Παύλος βρίσκει τρόπο να ξεφύγει από τους διώκτες του, αλλά τελευταία στιγμή κάποιος άγνωστος τον σταματά και τον αρπάζει.

 

 

Πηγή: Μytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου