Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Στα άκρα η κόντρα της Αμαλίας με την Αθηνά στη “Γη της Ελιάς”

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega

Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ της Αθηνάς και της Αμαλίας στη «Γη της Ελιάς», όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega.

Η Αθηνά διαμηνύει στον Ισίδωρο πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα αυτό, ζητώντας για ακόμη μία φορά τη μη ανάμειξη της Αμαλίας στα ζητήματα που έχουν σχέση με την εταιρεία.

Από την πλευρά της, η Αμαλία προσπαθεί να διεισδύσει στην εταιρεία, όπως και η Αθηνά. Πάει στους ελαιώνες των Βρεττάκων σε καθημερινή βάση και δουλεύει ως εργάτρια, μαζεύοντας ελιές. Όπως λέει, θέλει να μυηθεί στα μυστικά της ελιάς και να μάθει τα πάντα γύρω από τα προϊόντα που παράγει η οικογένεια των ελαιοπαραγωγών.

Η Αμαλία θα συνεχίσει να επεμβαίνει στις υποθέσεις των Βρεττάκων και να παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς την έγκρισή τους. Έτσι, η μία παρεξήγηση διαδέχεται την άλλη. Το αποτέλεσμα θα είναι η αποπομπή της από το σπίτι, όταν θα παρέμβει σε καθαρά προσωπικές υποθέσεις του συζύγου της. Ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών με την Αμαλία, δείχνοντάς της την πόρτα της εξόδου. Τα νέα φτάνουν στ’ αυτιά της Αθηνάς, η οποία αισθάνεται ανακουφισμένη που δεν θα «μπλέκεται μέσα στα πόδια τους» πλέον η Αμαλία.

Θα φανεί, βέβαια, στην πορεία αν ο χωρισμός του Ισίδωρου με την Αμαλία θα είναι οριστικός ή η κατάσταση θα ανατραπεί για ακόμη μία φορά.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 29/11/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου