Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Έρωτας Φυγάς”: O Mάρκος στη φυλακή – Η Αλεξάνδρα αγνοείται

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN

Δραματικές στιγμές περιμένουν τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα μετά την τελευταία τους απόπειρα φυγής από το Κιάρι.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς», εκείνος καταλήγει στη φυλακή, ενώ τα ίχνη της γυναίκας χάνονται…

Όσα χτυπήματα της μοίρας και αν δέχθηκαν, ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας ήταν και παραμένει αληθινός και ζωντανός. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι δύο νέοι καταφέρνουν και το σκάνε από το Κιάρι, έχοντας μαζί τα τρία τους παιδιά, αποφασίζοντας να κλείσουν οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή τους. Με τη φυγή αυτή χαρίζουν μία τελευταία ευκαιρία στην αγάπη τους και επιθυμούν διακαώς να ζήσουν ευτυχισμένοι σε ένα μέρος πολύ μακρινό.

Όπως πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η απόπειρα φυγής έχει άσχημη κατάληξη, καθώς πολλές είναι οι αναποδιές που ανακόπτουν την πορεία τους. Καθοριστικό παράγοντά στη διάλυση του σχεδίου τους παίζει η αδίστακτη Νότα, η οποία βρίσκει τελικό τον Ιάσονα και του αποκαλύπτει ότι η γυναίκα του το έσκασε με τον εραστή της και τα παιδιά τους. 0 άντρας τα χάνει, διότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Σε έξαλλη κατάσταση αρχίζει να αναζητά την Αλεξάνδρα μέσα στο αρχοντικό τους. Μόλις διαπιστώνει ότι πράγματι η γυναίκα και τα παιδιά τους έχουν εξαφανιστεί, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε μία τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής του, που πενθεί ακόμα τον χαμό της Μαργέτας, π σύζυγός του τού φέρθηκε τόσο σκληρά και απάνθρωπα, εγκαταλείποντάς τον και παίρνοντας τα παιδιά μακριά του. θολωμένος από μίσος, αποφασίζει να τους φέρει πίσω πάση θυσία και να εκδικηθεί μια για πάντα τον Μάρκο για τον πόνο που έχει προκαλέσει στον ίδιο και στην οικογένειά του.

Αρχίζει, λοιπόν, να τους αναζητά με μανία, ενώ την ίδια στιγμή ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Εν τω μεταξύ, πίσω στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, η Γεωργία αισθάνεται ενοχές που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να το σκάσει, την ώρα που το σχέδιο της Νότας να διαλύσει τη σχέση του άντρα της Ευγενίας και της πρώην αρραβωνιαστικιάς του έχει μπει σε εφαρμογή. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ύστερα από λίγο ο Μάρκος συλλαμβάνεται για την αρπαγή των παιδιών, ενώ η Αλεξάνδρα αγνοείται και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να βρίσκεται και αν η ζωή της διατρέχει κίνδυνο. Οι άντρες της χωροφυλακής οδηγούν τον Μάρκο στο τμήμα για ανάκριση για την απαγωγή των παιδιών. Ταυτόχρονα, μάλιστα, θεωρείται ύποπτος και για την εξαφάνιση της Αλεξάνδρας, την οποία αναζητούν οι Αρχές.

Έτσι, καλείται να δώσει σαφείς απαντήσεις στις επίμονες ερωτήσεις του διοικητή της χωροφυλακής και της εισαγγελέως, εξηγώντας αναλυτικά όσα συνέβησαν. Μετά την ανάκριση, ο Μάρκος οδηγείται στη φυλακή, όπου και παραμένει ώσπου να ξεκαθαριστεί η υπόθεση. Παράλληλα, η Ευγενία και ο Ιάσονας ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή του Γιωργάκη, της Μυρσίνης και του Στεφανάκου. Συγχρόνως, ο Στέφανος επιστρέφει από την Αθήνα και ενημερώνεται για τις εξελίξεις με τον γιο του κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Μαθαίνοντας όλα όσα έκανε ο Μάρκος θυμώνει και απογοητεύεται οικτρά. Έτσι, στον απόηχο αυτών των γεγονότων, η σχέση των δύο αντρών περνάει μεγάλη κρίση. Μάλιστα, οι δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Μάρκος στο κελί του τον κάνουν να αποδεχθεί την ήττα του από τον Ιάσονα και αλλάζει τη σκληρή και απόλυτη στάση του.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου