Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Μilky Way”: Η Μαρία ετοιμάζει την απόδρασή της στην Αθήνα

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Η Μαρία προσπαθεί να μη χάσει τον εαυτό της, ενώ οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έχουν άποψη για το τι πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της.

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται απόψε στις 23.10 στο Mega, για να μας θυμίσει ότι είμαστε όλοι αστέρια που προσπαθούν να βγουν από μαύρες τρύπες, για να λάμψουν φωτεινότερα από κάθε άλλη φορά.

H συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας φέρνει όλους τους ήρωες λίγο πιο κοντά στις πιο κρυφές επιθυμίες τους.

Η Μαρία έχει σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο και έχει απομακρυνθεί από τις τέσσερις φίλες της. Ο μόνος που την καταλαβαίνει είναι ο Τζο, μαζί με τον οποίο προσπαθούν να βρουν τρόπο να μαζέψουν χρήματα για να πάνε στην Αθήνα.

Ο Τζο ξαναβρίσκεται με τον Μπασίλ κι εκείνος του προτείνει έναν παράνομο τρόπο για να βγάλει χρήματα. Ο Γιώργος μιλά για πρώτη φορά με την καθηγήτριά του εκτός μαθήματος.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Ελένη προσπαθεί να τον πείσει να διεκδικήσει αποζημίωση από την προηγούμενη δουλειά του, αλλά όλο αυτό καταλήγει σε μεγάλο καβγά.

Η Μαρία πιέζεται όλο και περισσότερο από τον Τάσο, ο οποίος έχει πάρει πολύ ζεστά το πλάνο να κάνουν οικογένεια. Είναι αποφασισμένη να φύγει με τον Τζο στην Αθήνα και συμφωνεί να εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρειάζονται, έστω και παράνομα.

Το σχέδιο «ταξίδι προς την ελευθερία» μπαίνει σε εφαρμογή. Μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, το «Milky Way» είναι διαθέσιμο αποκλειστικά on demand στο Vodafone TV.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 23/11/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου