Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Γη της Ελιάς”: Ο Δημοσθένης βάζει φωτιά στο σκάφος του Ορέστη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της “Γης της Ελιάς” στο Mega

Όταν ο Δημοσθένης ανακαλύπτει τη διαθήκη του Ισίδωρου, αναθέτει στον Βαγιάκο την αποστολή να εντοπίσει τη γυναίκα στην οποία σκοπεύει να αφήσει ένα εκατομμύριο ευρώ μετά το θάνατό του, ενώ παράλληλα οργανώνει τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Η επιχείρηση γίνεται με σκάφη στα ανοιχτά, όμως, εκείνη τη στιγμή ο Ορέστης πλέει στη θάλασσα και παρατηρεί κάτι ασυνήθιστο. Δύο σκάφη πλησιάζουν και γίνεται μάρτυρας της συναλλαγής.

 

Δείτε επίσης: “Η Γη της Ελιάς” – Spoiler: Αντί να χωρίσουν κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

 

Κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης λόγω της προηγούμενης υπηρεσίας του στη Δίωξη Ναρκωτικών, ο Ορέστης σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώνει τον Κουράκο για το συμβάν. Υποστηρίζει ότι μπορεί να αναγνωρίσει ένα από τα πρόσωπα και είναι πρόθυμος να συνεργαστεί για τον εντοπισμό του.

Ο Δημοσθένης, ωστόσο, περιμένοντας με ανυπομονησία νέα για την επιχείρηση, ενημερώνεται ότι υπήρξε ανεπιθύμητη συνάντηση στη θάλασσα. Οι συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο Ορέστης βρέθηκε πολύ κοντά στη συναλλαγή και πιθανότατα αναγνώρισε κάποιους.

Ο Δημοσθένης εξοργίζεται και δίνει εντολή να του δώσουν ένα μάθημα, χωρίς όμως να τον σκοτώσουν. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάψει το σκάφος του Ορέστη. Οι άντρες του υλοποιούν τη διαταγή και το σκάφος μετατρέπεται σε στάχτη!

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 21/11/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου