Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Παράδεισος των Κυριών» – Γκοτσόπουλος: “Με ένα ποίημα και ένα φιλί θα μάθει ο Ντίνος τη σχέση Αμαλίας – Σίμου”

Όσα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας στη σειρά του Alpha

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και δήλωσε πως σαν άνθρωπος του αρέσει να εναλλάσσει εμπειρίες και να δοκιμάζει νέα πράγματα στη ζωή του.

Ο τηλεοπτικός «Σίμος Πολύζος» στον «Παράδεισο των κυριών», κατά κόσμοςν Δημήτρης Γκοτσόπουλος  αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά του Alpha ενώ έδωσε και ένα μίνι spoiler από το πώς θα ανακοινώσει ο χαρακτήρας του τη σχέση του με την Αμαλία μπροστά στον Ντίνο.

«Ο Σίμος είναι ένα παιδί πληγωμένο, βασανισμένο από τα πρώτα του παιδικά χρόνια. Τον έσπρωξε κάποιος, νοσηλεύτηκε για δύο μήνες, αυτό ήταν αφορμή να κλείσει το ορφανοτροφείο και εκεί που πήγε αντί να είναι καλύτερα ήταν χειρότερα. Αν είχε μότο θα ήταν “ή θα νικήσεις, ή θα νικηθείς”», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Τον συμφέρει τον Σίμο να μάθει τη σχέση του με την Αμαλία αυτός που θεωρεί ότι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του, ο Ντίνος».

«Θα το ανακοινώσει με ένα ποίημα μπροστά στον Ντίνο. Είμαστε στο γραφείο, μας βλέπει ο Μάρκος μας ρωτάει αν θέλουμε να ανακοινώσουμε κάτι και γυρνάω και λέω “Θα έρθει κάποια στιγμή που δεν θα χρειάζεται να πούμε τίποτα. η σιωπή μου θα λέει πόσο όμορφη είσαι μα δεν θα έχω άλλο τρόπο να στο πω” και τη φιλάω».

Τι  αρέσει του Δημήτρη Γκοτσόπουλου να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του;

«Μου αρέσει να παίρνω τη μηχανή μου να πηγαίνω βόλτες, να παίζουμε επιτραπέζια, σινεμά».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου