Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA

Οι εξελίξεις που θα δούμε στην συνέχεια της σειράς του MEGA “Η γη της Ελιάς” θα είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με το Μytv, ο Ισίδωρος αρρωσταίνει, ενώ η Χάιδω γίνεται έξαλλη, καθώς μία νέα γυναίκα διεκδικεί τον Λυκούργο.

Παράλληλα, πραγματοποιείται ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης.

Ο δήμαρχος της Μάνης πρόκειται να βιώσει νέες δυσκολίες πέφτει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, την οποία οργάνωσε ο Δημοσθένης. 0 Καπερνάρος βρίσκει στο χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν τα τσιράκια του τη χειρόγραφη διαθήκη του. Σε αυτή, ο Ισίδωρος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό: αφήνει μετά θάνατον το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε μία άγνωστη -για όλους τους άλλους-γυναίκα.

Η απώλεια της πολύτιμης διαθήκης τον έχει αναστατώσει ιδιαίτερα, καθώς τρέμει ότι, εφόσον έχει πέσει σε λάθος χέρια, ίσως φανερωθεί η κρυφή του επιθυμία.

Η συνεχόμενη αγωνία που νιώθει αλλά και οι κακουχίες που έχει βιώσει τελευταία κλονίζουν την υγεία του. Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Ισίδωρος αρρωσταίνει. Δυστυχώς η υγεία του είναι επιβαρυμένη εξαιτίας του προβλήματος που έχει με την καρδιά του.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα θορυβούνται με την ξαφνική αρρώστια και προσπαθούν να αφουγκραστούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, χωρίς να τον τρομοκρατήσουν. Εν τω μεταξύ, εκείνος υπερεκτιμώντας τις δυνάμειςτου τους καθησυχάζει, λέγοντάς τους ότι θα αναρρώσει γρήγορα και θα είναι ακμαίος και δραστήριος όπως πάντα.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Μάνος με τη Μαρίνα όσο και η Αμαλία ανησυχούν πολύ, χωρίς ωστόσο να του το δείχνουν, καθώς γνωρίζουν ότι μετά την ομηρία στην έπαυλη των Βρεττάκων βρίσκεται σε συνεχή ένταση.

Μάλιστα, η σύζυγός του τον φροντίζει συνέχεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, όμως, δεν διστάζει να ανακατεύεται και στις επιχειρήσεις του, όπως και σε θέματα άλλων, γεγονός που την οδηγεί σε προστριβές. Για αυτόν τον λόγο, θα τη δούμε να έρχεται για πρώτη φορά σε σύγκρουση με τη Μαρίνα, επειδή η Αμαλία κάνει όλα τα χατίρια της μικρής Αγγελικής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου