Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ηλέκτρα”: Η Ηλέκτρα νιώθει πως χάνει την αδερφή της

Σήμερα στις 19.10 στην ΕΡΤ1

Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 “Ηλέκτρα“:

Με τον επιθεωρητή στην Αρσινόη, ο κλοιός γύρω από τον Παύλο στενεύει λεπτό το λεπτό.

Η Ηλέκτρα, καταπονημένη, φτάνει έξω από την πόρτα του. Θα αντέξει να μην τη δει; Ο Σωτήρης υψώνει, για πρώτη φορά, ανάστημα στον πατέρα του.

Όμως, θα σταθεί δίκαιος και απέναντι στην Κατερίνα; Ο Χάρης μοιράζεται με τον Μίμη την υποψία του: η Πόπη μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο νησί.

Η Ηλέκτρα νιώθει πως χάνει την αδερφή της, βλέποντας πως η σχέση της με τον Νικόλα έχει θολώσει την κρίση της κι η μεταξύ τους επαφή έχει χαθεί. Μα αυτή δεν είναι η μόνη σχέση μέσα στην οικογένειά τους που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στέργιος και Δόμνα ξεκαθαρίζουν στην Κατερίνα: αν φύγει, η πόρτα του σπιτιού τους θα κλείσει για εκείνη μια για πάντα. Η Τιτίκα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιο της ευθέως και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει.

 

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να τον φυγαδεύσουν, αλλά εκείνος μετά την αποκάλυψη της Ηλέκτρας ότι τον χρησιμοποίησε ερωτικά, δεν έχει δύναμη να κάνει το οτιδήποτε, είναι ήδη παραδομένος. Ο Βασίλης κατανοεί ότι η αδυναμία του οφείλεται στη γυναίκα που τον πλήγωσε και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να ανακαλύψει πως αυτή η γυναίκα είναι η Ηλέκτρα.

Θα το καταλάβει; Πάντως, μεταφέρει στην αδερφή του την κατάσταση του Παύλου κι εκείνη νιώθει τεράστιες τύψεις. Θα κάνει κάτι για να αποτρέψει την απόφασή του να παραδοθεί; Ταυτόχρονα ανησυχεί έντονα για τον Παύλο και η μικρή της κόρη, η Νεφέλη. Η Ηλέκτρα την ρωτά αν είναι ερωτευμένη μαζί του. Τι θα της απαντήσει; Επιτέλους, εμφανίζονται οι φωτογραφίες της Πόπης, οι οποίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Νικόλα. Όμως, σημασία έχει ποιος θα τις δει πρώτος!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου