Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Προξενιό της Ιουλίας”: Η Στάσα μαθαίνει ότι η Ιουλία είναι έγκυος – Το αδίστακτο σχέδιο για το μωρό

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA

Σταματημό δεν έχουν οι συμφορές για την Ιουλία, την κεντρική ηρωίδα της δραματικής σειράς του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η νεαρή κοπέλα, παρά τα δεινά που έχουν σαρώσει τη ζωή της, δεν χάνει τη δύναμη και το κουράγιο της. Όπως γνωρίζουμε ήδη, ύστερα από τη μοιραία νύχτα πάθους που πέρασε με τον Γρηγόρη, έμεινε έγκυος.

Ωστόσο, η Ιουλία, όταν έμαθε τα νέα από τον γιατρό της, δεν τόλμησε να πει την αλήθεια στον αγαπημένο της, καθώς-εκείνος δεν αποκάλυψε τι πραγματικά έγινε όσον αφορά τη δολοφονία του πατέρα της, προστατεύοντας τον δικό του.

Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο τον χώρισε οριστικά και κρατάει την εγκυμοσύνη της ως επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γρήγορης δεν μπορεί να αποδεχθεί και να αντέξει τον χωρισμό τους. Έτσι, την προσεγγίζει πάλι, όντας αποφασισμένος να την κερδίσει ξανά με κάθε τρόπο και μέσο. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της, η Στάσα, που της έχει αποκαλύψει τα πάντα για τον δεσμό που διατηρούσε στο παρελθόν με τον Στράτο Ραζίνη, πιστεύει ότι μετά τα όσα της εξομολογήθηκε η Ιουλία θα τον καταδώσει στις Αρχές.

 

Το δίλημμα της Ιουλίας

Όμως η κοπέλα βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς τρέφει ακόμα έντονα συναισθήματα για τον Γρηγόρη. Εκείνος, προσπαθώντας να την προσεγγίσει, τη συναντάει με κάθε ευκαιρία. Όταν η Στάσα το μαθαίνει, η υγεία της κλονίζεται από την ένταση. Τότε μάνα και κόρη έρχονται, ακόμα μία φορά, σε έντονη αντιπαράθεση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτού του καβγά μεταξύ τους, ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Ταυτόχρονα, όμως, λένε και πολλές αλήθειες, γεγονός που τις φέρνει πιο κοντό.

Η Στάσα εκμεταλλεύεται το γεγονός και πιέζει την Ιουλία να μιλήσει για τον φόνο του Νικόλα, ενώ η νεαρή τής εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Στο άκουσμα της είδησης, η μητέρα της τρελαίνεται από θυμό και ντροπή. Έξαλλη, μιλάει στην κόρη της με πολύ σκληρό τρόπο και την κατηγορεί ανοιχτά για ανηθικότητα και ανευθυνότητα, πληγώνοντάς τη.

Στη συνέχεια, όμως, βλέποντας την Ιουλία καταρρακωμένη, η Στάσα σκαρφίζεται ένα αδίστακτο σχέδιο για να τη βγάλει από το αδιέξοδο. Της ανακοινώνει, λοιπόν, ότι έχει δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να ρίξει κρυφά το παιδί, κάτι το οποίο εκείνη την εποχή ήταν παράνομο, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται και μεγάλη αμαρτία.

Η δεύτερη πρότασή της στην Ιουλία είναι να αποδεχθεί το προξενιό του Γιωργίκη Προβιού το συντομότερο δυνατόν. Μάλιστα, χωρί ςνα πει σε κανέναν λέξη για την εγκυμοσύνη της, σε λίγες εβδομάδες να προσποιηθεί ότι αυτό το παιδί είναι καρπός του γάμου τους. Η Ιουλία δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί το μωρό που κυοφορεί. Έτσι, πλέον, εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση της μητέρας της και το αδίστακτο σχέδιο να «φορτώσουν» το παιδί του Γρηγόρη στον Γιωργίκη.

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου