Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” – Spoiler: Ο Μαθιός θυσιάζεται για τη Βασιλική

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του “Σασμού”

Τα επόμενα επεισόδια του “Σασμού” θα έχουν αναπάντεχες εξελίξεις και σίγουρα θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού:

O θάνατος του Λάζαρου, του δολοφόνου του Νικηφόρου, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην Άνω Ποριά και ειδικότερα στους Σταματάκηδες.

O Μαθιός ομολογεί πως εκείνος έκανε τον φόνο και οδηγείται στη φυλακή.

Η αγάπη του Μαθιού για τη Βασιλική δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν μιας και ο άντρας έχει αποδείξει πως θα έκανε τα πάντα για εκείνη και την ευτυχία της. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς προκειμένου να γλιτώσει η Βασιλική τη φυλακή θα συλληφθεί ο Μαθιός ως ένοχος για φόνο. Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Βασιλική ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του Νικηφόρου.

Η γυναίκα συμμαχεί με την Καλλιόπη και βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του Λάζαρου. Μάλιστα, εξαιτίας της Βασιλικής, ο τελευταίος θα βρει τραγικό θάνατο, καθώς τον εντοπίζει εκείνη πριν προλάβει να τον συλλάβει η Αστυνομία ή να τον φυγαδεύσει ο Αντρέας. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, όλα αλλάζουν…

Η Βασιλική με την Καλλιόπη απομακρύνονται πριν φτάσει η Αστυνομία και τις συλλάβει, αλλά οι τύψεις τρελαίνουν την πρώτη. Δεν μπορεί να διαχειριστεί πως εξαιτίας της πέθανε κάποιος, έστω κι αν αυτός ήταν δολοφόνος. Η Βασιλική σκέφτεται ακόμη και να παραδοθεί, αλλά ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να τη συγκρατήσουν. Εν τω μεταξύ, η είδηση του θανάτου του Λάζαρου κάνει τον γύρο της Άνω Ποριάς και όλοι αναστατώνονται. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος σκότωσε τον άντρα. Ο Αντώνης αναλαμβάνει τις έρευνες για να βρει τον ένοχο. Παράλληλα, ο Μαθιός καθησυχάζει τη Βασιλική πως θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει, αλλά δεν ξέρει πως ο ίδιος είναι στο κάδρο των υπόπτων για τη δολοφονία του Λάζαρου. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο Μαθιός θα μπορούσε να είναι ο ένοχος θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του Νικηφόρου.

Η Βασιλική, όμως, βλέποντας πως ο Μαθιός βρίσκεται στο στόχαστρο, σκέφτεται να παραδοθεί και ν^ πληρώσει για τις πράξεις της. Η κατάσταση είναι τεταμένη. Από τη μια οι Βρουλάκηδες διψούν για εκδίκηση και το χωριό είναι ανάστατο με όσα συμβαίνουν και από την άλλη ο Αντώνης ψάχνει έστω κι ένα στοιχείο που θα τον οδηγήσει στον ένοχο. Και ξέρει πως αυτός βρίσκεται ανάμεσα στους Σταματάκηδες. Μάλιστα, όταν ζητάει απ’ όλους αποτυπώματα, ο Μαθιός αποφασίζει να θυσιαστεί για να προστατεύσει τη γυναίκα του.

Ο άντρας παραδίνεται στην Αστυνομία ομολογώντας πως εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Λάζαρου. Αμέσως συλλαμβάνεται και τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλους. Ο Μαθιός οδηγείται στη φυλακή όπου και θα παραμείνει αρκετό καιρό. Τόσο η Βασιλική όσο και η Καλλιόπη βρίσκονται στο πλευρό του και προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες, ενώ η σωτηρία του Μαθιού θα έρθει από κάποιον που κανείς δεν περιμένει.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου