Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Πρώτος από εμάς: Θα γίνει η επιθυμία της Κάτιας και του Άλκη πραγματικότητα;

Πρώτος από εμάς, απόψε στις 22.30 στον ΑΝΤ1

«O ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ», που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1, είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να μας υπενθυμίσει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά!

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 13

H Κάτια τελικά λέει το «ναι» βγάζοντας από την άσχημη θέση τον Έβαν που για λίγο πίστεψε ότι δεν ήθελε να τον παντρευτεί. Η Έλενα και ο Νικόλας θα τσακωθούν για ακόμη μία φορά και η αιτία είναι τα μυστικά που κρατάει ο ένας από τον άλλον.

Ο Άλκης αισθάνεται για πρώτη φορά καλά με την επίσκεψη του πατέρα του και μάλιστα παίρνει κουράγιο από τα λόγια του. Η Κάτια έχει φύγει για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά σκέφτεται συνεχώς τον Άλκη που έχει ξεκινήσει τις ακτινοθεραπείες. Ο Άλκης απομονώνεται κατά τη διάρκεια των θεραπειών και δεν δέχεται να δει κανέναν. Όλοι ανησυχούν, δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να τον προσεγγίσουν και τι να του πουν.

Τελικά ο Νικόλας και ο Φίλιππος πηγαίνουν στο σπίτι του «πραξικοπηματικά» με τον Άλκη να τους διώχνει και να ξεσπά σε κλάματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου