Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα παίρνει μια θανάσιμη απόφαση

Απόψε στις 22:40, στον Alpha

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA “Το προξενιό της Ιουλίας“:

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη, κάνουν την Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την ανακόψει και μόνο η παρέμβαση Στασινόπουλου, φαίνεται να μπορεί να λογικέψει την Στάσα. Η κατάσταση αυτή, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση την Ιουλία, που βουλιάζοντας στα αδιέξοδά της, βιώνει τους δικούς της εφιάλτες, την ίδια στιγμή που στο αρχοντικό Ραζίνη, ο Χρήστος ζητά μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαϊδη, αυτό που του υποσχέθηκαν: να έρθει επιτέλους η Ιουλία στο σπίτι τους.
Το προξενιό της Ιουλίας | Επεισόδιο 13 | Sneak Preview | Ιουλία – Στάσα – Κωστής

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη με την Φιλιώ, συνειδητοποιούν πως η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου που κορυφώνεται, καθιστούν απαγορευτική την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες. Και ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται, προς μεγάλη απογοήτευση του Ατζαλίνα, να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο που μένει για να γυρίσει στην Αθήνα και η Κυριακούλα ετοιμάζει στο σπίτι της οικογενειακό τραπέζι, η Ιουλία, αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να την συνδέει με τον Γρηγόρη.

Το Προξενιό της Ιουλίας | Πέμπτη 22:40
Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primaviosione
Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου