Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός”: Ο Νικηφόρος ξεψυχά – Ανατριχίλα από τον σπαρακτικό θρήνο της Βασιλικής

Συγκλονιστικό το χθεσινό επεισόδιο του “Σασμού”, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

ΣΑΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Το χθεσινό επεισόδιο του “Σασμού” ήταν από τα πιο έντονα συναισθηματικά φορτισμένα των τριών κύκλων της σειράς του ALPHA.

Ο Νικηφόρος, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν ελάχιστες ελπίδες στον νεαρό.

Η Βασιλική, ο Αστέρης και η Αργυρώ κατέφτασαν ανήσυχοι και η μητέρα του άτυχου νεαρού ζήτησε από το προσωπικό να την αφήσουν να δει τον γιο της, ώστε να του δώσει κουράγιο με την παρουσία και τα λόγια της.

 

Τα λόγια της Βασιλικής στον γιο της που ψυχορραγεί

“Αγόρι μου, αγάπη μου γλυκιά, εδώ είμαι, ψυχή μου. Δεν πάω πουθενά. Κράτα γερά, θα περάσει κι αυτή η περιπέτεια και δεν θα σε αφήσω ποτέ ξανά” είπε η Βασιλική τρέμοντας και βλέποντας τον γιο της να ψυχορραγεί, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

“Θα τα καταφέρεις, αγάπη μου. Εσύ έχεις όλη τη δύναμη του κόσμου μέσα σου. Εσύ ήσουν πάντα η δύναμή μου, από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες” συμπληρώνει.




Όταν ο Νικηφόρος ξεψυχά μπροστά στα μάτια της, η Βασιλική τα χάνει και ζητά απελπισμένα από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον γιο της.

ΣΑΣΜΟΣ

Ο σπαρακτικός της θρήνος όταν της ανακοίνωσαν τα θλιβερά νέα προκάλεσε ανατριχίλα στους τηλεθεατές, στην πιο δυνατή στιγμή που μας χάρισε μέχρι στιγμής φέτος ο “Σασμός”.

Λίγο αργότερα η Βασιλική δεν δίστασε να ξεσπάσει και κατά της Καλλιόπης, κατηγορώντας τη για όσα εξομολογήθηκε στον παπά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου