Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των κυριών”: Το ειδύλλιο του Σωτήρη με την Όλγα θα συνεχιστεί

“Ο Παράδεισος των κυριών” Δευτέρα με Παρασκευή στις 20:00

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

Ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο γοητευτικός υπαστυνόμος Σωτήρης Γιαμμαλής από τον «Παράδεισο των κυριών», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», χθες Κυριακή 29 Οκτωβρίου και μίλησε για τον ρόλο, για τις εξελίξεις στη σειρά και τα χόμπι του.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στον Alpha και στους «Άσφαιρους», αναφέρει στην αρχή της συνέντευξής του και συνεχίζει «ήταν για ένα επεισόδιο σ’ αυτή τη σειρά που εγώ τη θεωρώ πάρα πολύ όμορφη, πολύ ωραία δουλειά. Όταν είχα διαβάσει το σενάριο είπα ότι είναι πολύ ωραίο… Περάσαν χρόνια από τότε και η καραντίνα έφερε τα πάνω κάτω. Έκλεισαν τα θέατρα και λέω ηθοποιός είμαι, θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Οπότε μπήκα σ’ αυτό το σκεπτικό και άρχισα να στέλνω βιογραφικά, και σε τηλεόραση, λίγο πιο στοχευμένα δηλαδή».

«Από το 2013 που έχω αποφοιτήσει απ’ τη σχολή, έκανα θέατρο, απλώς δεν είχα τολμήσει – αποφασίσει να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Στην καραντίνα ήρθαν οι «Μέλισσες» και είναι η πρώτη ουσιαστικά δουλειά που έκανα στην τηλεόραση», αποκαλύπτει ο Γιάννης Ασκάρογλου. «Θεωρώ πως είναι πολύ ωραίο να μη σε αναγνωρίζουν, μετά από ένα ρόλο, γιατί ο ηθοποιός πρέπει να μεταμορφώνεται», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Για τον ρόλο του υπαστυνόμου Γιαμμαλή στον «Παράδεισο των κυριών», είπε:

«Ο Σωτήρης Γιαμμαλής είναι πολύ αυστηρός με τη δουλειά του, την παίρνει πολύ στα σοβαρά και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Είναι μια ηθική προσωπικότητα με ακέραιο χαρακτήρα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό που υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας, που είναι αστυνόμος, ένα καλό πρόσωπο της αστυνομίας που δε νομίζω ότι ήταν ο κανόνας τότε».

Για την Όλγα:

«Παρότι είναι εργασιομανής, ο έρωτας του με την Όλγα τον ολοκληρώνει και τον μαλακώνει σαν χαρακτήρα… Δεν νομίζω πως καταπάτησα τις αρχές μου. Έβλεπε ο Σωτήρης πως δεν περνά καλά στο γάμο της και αυτό είναι η προτεραιότητά του και όχι τόσο τα δεσμά του γάμου… Το ειδύλλιο με την Όλγα θα συνεχιστεί και κάποια εμπόδια θα υπάρξουν…»

Τέλος μας μίλησε για την φωτογραφία που ασχολείται ερασιτεχνικά, τον χορό, την πληροφορική, και το ποδήλατο που αγαπά πολύ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου