Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Οι Παγιδευμένοι”: Ο Αλέκος Χατζής δικηγόρος υπεράσπισης του δολοφόνου

“Οι Παγιδευμένοι” κάθε Δευτέρα και Τρίτη με νέο επεισόδιο στον ΑΝΤ1

Απρόσμενες ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1 “Οι Παγιδευμένοι“.

Ο Δημήτρης καταφέρνει να σώσει την Άννα και τους υπόλοιπους ομήρους από τα χέρια του μανιακού δολοφόνου του πηγαδιού, ο οποίος όπως θα αποδειχθεί είναι ο νεαρός αστυνομικός ρεπόρτερ, Παναγιώτης.

Όταν εντοπίζεται ο τόπος της αιχμαλωσίας, σχεδόν όλοι οι όμηροι μεταφέρονται στο νοσοκομείο, εκτός από έναν άτυχο άντρα, που εντοπίζεται νεκρός. Μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκεσαι και ο Παναγιώτης, ως ένα ακόμα θύμα της απαγωγής. Ωστόσο, οι Αρχές έχουν αρχίσει να τον υποψιάζονται. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης ανακάλυψε ότι ο νεαρός στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών έχασε τα μέλη της οικογένειάς του σε μία πυρκαγιά. Έτσι, πιστεύουν ότι αιχμαλωτίζει πρόσωπα που είχαν κοινά στοιχεία με τους δικούς του, προσπαθώντας να δημιουργήσει νέα οικογένεια. Με αυτό το στοιχείο στα χέρια του, ο Ανδρέας περνάει χειροπέδες στον Παναγιώτη και τον οδηγεί στο τμήμα για ανάκριση.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης εξηγεί στην Άννα τις υποψίες του για τον δημοσιογράφο, αλλά εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι πράγματι είναι ο δολοφόνος. Ο Παναγιώτης, από την πλευρά του, αρνείται από την πρώτη στιγμή την κατηγορία. Μάλιστα, γνωρίζοντας τα δικαιώματά του, ζητάει να περιμένουν να πάει ο δικηγόρος του στην Ασφάλεια πριν προχωρήσουν στην επίσημη κατάθεση. Μερικά λεπτά αργότερα, ένα γνώριμο πρόσωπο μπαίνει στο τμήμα, προκαλώντας έκπληξη και θυμό σε όλους. Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλέκο Χατζή, ο οποίος, σύμφωνα με το Mytv, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Παναγιώτη.

Αμέσως μετά, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης περνούν μαζί με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του στον χώρο της ανάκρισης. Οι δύο άνδρες του νόμου προσπαθούν να στριμώξουν με ερωτήσεις τον ρεπόρτερ, αποκαλύπτοντάς του όσα στοιχεία έχουν στα χέρια τους και πιέζοντάς τον να ομολογήσει ότι πράγματι αυτός είναι ο φονιάς του πηγαδιού. Εκείνος, όμως, αν και παραδέχεται ότι έχει χάσει την οικογένειά του, αρνείται με σθένος ότι είναι ο δράστης. Αντιθέτως, προσποιείται ότι είναι κι αυτός ένα από τα αθώα θύματα και έζησε φρικτές στιγμές ομηρίας στα χέρια του παρανοϊκού δολοφόνου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου