Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το προξενιό της Ιουλίας”: Στη φόρα το μεγάλο σκάνδαλο – Η Στάσα είχε ερωτικό παρελθόν με τον Ραζίνη

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του “Προξενιού”

Μεγάλες ανατροπές στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA “Το προξενιό της Ιουλίας” καθώς επιβεβαιώνεται ότι η Στάσα είχε ερωτική σχέση με τον Στράτο Ραζίνη.

Εν τω μεταξύ, η Ιουλία πηγαίνει στο τμήμα για να δώσει κατάθεση για τη δολοφονία του πατέρα της, προδίδοντας τον Γρηγόρη.

Ο έρωτας της Ιουλίας και του Γρηγόρη είναι καταδικασμένες, γιατί οι οικογένειές τους έχουν μια άσβεστη έχθρα. Μάλιστα, όταν αποκαλύπτεται η σχέση τους, από τους μεγαλύτερους πολέμιούς της είναι η μητέρα της, η Στάσα Σκούταρη. Η γυναίκα μισεί θανάσιμα την οικογένεια Ραζίνη, διότι έκλεψε από τον πατέρα της τα κτήματά του. Όμως, υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό που όταν μαθευτεί θα σοκάρει τον Τύρναβο.

 

Ο έρωτας Στάσας και Ραζίνη

Η Στάσα σε νεαρή ηλικία έζησε έναν κρυφό θυελλώδη έρωτα με τον Στράτο Ραζίνη, τον πατέρα του Γρηγόρη.

Αυτό το γεγονός πρόκειται να αρχίσει σιγά-σιγά να φανερώνεται. Ήδη έχουμε δει τη Στάσα να-κρύβει επιμελώς τη φωτογραφία ενός νέου, αλλά και τον Κωστή να της λέει όλο νόημα ότι είναι ο μόνος που ξέρει για το παρελθόν της. Όσο προχωρά η ιστορία, έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον νεανικό έρωτα ανάμεσα στη Στάσα και στον Στράτο, ο οποίος δυστυχώς έληξε άδοξα επειδή οι γονείς τους έγιναν εχθροί.

Στα προσεχή επεισόδια, οι δύο ήρωες πρόκειται να έχουν ένα έντονο τετ α τετ. Όταν η Στάσα και η Ιουλία πηγαίνουν στον Τύρναβο, η χήρα έχει μία απρόσμενη συνάντηση με τον Στράτο. Εκείνος, κατακλυσμένος από τύψεις και ενοχές για τον φόνο του άντρα της, την πλησιάζει και της ανοίγει την καρδιά του. Παράλληλα, της κάνει μία πρόταση, η οποία όμως αντί να την ηρεμήσει την εξαγριώνει περισσότερο.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου