Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Τέλος η Πέμη Ζούνη και ο Σταύρος Σβήγκος από τον “Έρωτα φυγά”

Ποιο θα είναι το μέλλον του “Έρωτα Φυγά”;

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ

Ολοκληρώνεται η εμφάνιση δύο βασικών χαρακτήρων προσεχώς στον «Έρωτα φυγά», το πλέον επιτυχημένο πρόγραμμα του Open τη φετινή σεζόν.

Αν και η σειρά σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης, δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί μετά τον Δεκέμβριο, καθώς η προέγκριση που έχει δώσει το κανάλι είναι μέχρι στιγμής για εκατό επεισόδια, χωρίς αυτή να έχει ανανεωθεί.

Άλλωστε, από το καλοκαίρι υπήρχαν προβλήματα στη χρηματοδότηση της σειράς.

Το πρώτο πρόσωπο που φαίνεται πως θα δούμε να φεύγει από το καστ είναι η Πέμη Ζούνη. Η Μαργέτα κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί από παντού και όλοι θα την ψάχνουν εναγωνίως. Ο γιος της, Ιάσονας, θα τρελαθεί από την αγωνία του, μιας και θα είναι σαν να την κατάπιε η γη.

Δυστυχώς, κάποια στιγμή θα καταφέρει να την εντοπίσει, όμως θα είναι νεκρή. Η είδηση του θανάτου της θα σκορπίσει θλίψη και κανείς δεν θα μπορεί να πιστέψει πως η Μαργέτα δεν ζει.

Στην κηδεία της θα επικρατήσει κλίμα οδύνης. Αλλά και ο Μάρκος θα έχει τραγικό τέλος σε τροχαίο.

 

Δείτε επίσης: Σταύρος Σβήγκος: «Μακάρι να μπορούσα να ζήσω μια εγκυμοσύνη»

 

Αν και έμπειρος οδηγός, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, καθώς οδηγεί σαν δαιμονισμένος, προκειμένου να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο, ειδοποιημένος από την Ευγενία, αφού ο γιος του έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο Ιάσονας οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα του την εν διαστάσει σύζυγό του Αλεξάνδρα, όταν τον βλέπουν να πέφτει στην πλαγιά και σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Ο Μάρκος, αιμόφυρτος και χωρίς τις αισθήσεις του, έχει σφηνώσει στα συντρίμμια και ο Ιάσονας καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον βγάλει, καθώς το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο έχει διαρροή βενζίνης και η ανατίναξή του είναι θέμα χρόνου.

Τελικά, ο Ιάσονας τα καταφέρνει! Βγάζει τον Μάρκο και τον απομακρύνει, λίγο πριν το αυτοκίνητο τυλιχθεί στις φλόγες.

Με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας τον βάζει στο δικό του αυτοκίνητο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο Μάρκος δεν αντέχει και αφήνει την τελευταία του πνοή.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ON time” στις 23/10/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου