Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Γη της Ελιάς”: Χαροπαλεύει ο Φίλιππος, η Χάιδω στη φυλακή

Συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”

ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Σωτήρης θέλει να την εκδικηθεί για το θάνατο του Στέλιου Βαφέα και έχει σκοπό να σκοτώσει το γιο της.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη «Γη της Eλιάς», καθώς θα δούμε τον Φίλιππο να χαροπαλεύει στην Εντατική και τη Χάιδω να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Σύμφωνα με την εξέλιξη της πλοκής των επόμενων επεισοδίων, ο Μιλτιάδης θα υποψιαστεί πως ο αδερφός του Σωτήρης θα προσπαθήσει να σκοτώσει ξανά τον Φίλιππο κι έτσι ο πρώτος θα αποφασίσει να ομολογήσει τα πάντα στη Χάιδω.

Δηλαδή, ότι ο Σωτήρης θέλει να την εκδικηθεί για το θάνατο του Στέλιου Βαφέα και γι’ αυτό σκοπεύει να σκοτώσει το γιο της. Ο Σωτήρης έχει βάλει στόχο να δικαιώσει τη μνήμη του Στέλιου, διαλύοντας τη Χάιδω.

Έτσι, οργανώνει μια δολοφονική επίθεση σε βάρος του Φίλιππου.

Μια μέρα, λοιπόν, που ο νεαρός είναι στο δρόμο με το αυτοκίνητό του, ένας μαυροφορεμένος άνδρας τον ακολουθεί με μηχανή.

Ο Φίλιππος δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό και συνεχίζει αμέριμνος την πορεία του. Τότε, σε ανύποπτο χρόνο, ο εκτελεστής τον προσπερνάει και λίγο παρακάτω σταματάει τη μηχανή του.

Κρύβεται σε κάποια χωράφια δίπλα στο δρόμο κρατώντας στο χέρι μια καραμπίνα. Όταν καταφθάνει ο Φίλιππος με το αυτοκίνητο, ανοίγει πυρ εναντίον του, γαζώνοντας το όχημα με σφαίρες και βάζοντας τη ζωή του νεαρού σε κίνδυνο…

Η Χάιδω, πανικόβλητη, τρέχει να βρει τον Φίλιππο και πράγματι τον βρίσκει αιμόφυρτο στο δρόμο έπειτα από πυροβολισμό.

Συνταράσσεται και ξεσπά σε σπαρακτικά ουρλιαχτά. Ο Φίλιππος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι αρκετά κρίσιμη, με τους γιατρούς να δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν ζωντανό.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Χάιδω και ξεκινά να ερευνά το παρελθόν της.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ONTime” στις 20/10/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου