Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ναυάγιο”: Καθήλωσαν οι σκηνές από τη βύθιση του “Φοίνιξ”

Ανατριχιαστικές οι ερμηνείες του θρήνου στο “Ναυάγιο”

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Το βράδυ της Δευτέρας 16/10, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το συγκλονιστικό επεισόδιο της βύθισης του “Φοίνιξ” στο “Ναυάγιο” του MEGA.

Λίγες ώρες μετά τον απόπλου του και μεσούσης της τρομερής καταιγίδας, ο καπετάνιος χάνει τον έλεγχο και το γεμάτο από επιβάτες καράβι βυθίζεται στην παγωμένη θάλασσα, παρασύροντας εκατοντάδες ψυχές στον υγρό τάφο.

 

Δείτε επίσης: Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Εγώ έκλαιγα για τον ρόλο και εκείνη…”

 

Το μοιραίο ναυάγιο έχει γίνει και τα νέα ταξιδεύουν αστραπιαία σε Χανιά, Κύθηρα και Αθήνα, σκορπίζοντας θλίψη και τεράστια αγωνία στους συγγενείς των επιβατών.




Η ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές, με τον ηθοποιό να σπαράζει στο άκουσμα της είδησης πως δεν δόθηκε εντολή διάσωσης, συνειδητοποιώντας ότι χάνει το παιδί του.

Οι σκηνές του πανικού, του θρήνου και της απόγνωσης των ηρώων διαδέχονταν η μία την άλλη, προκαλώντας ανατριχίλα στο τηλεοπτικό κοινό του MEGA.




Από τις πλέον ιδιαίτερες στιγμές του επεισοδίου ήταν ο σπαρακτικός θρήνος του Βασίλη (Νίκος Γκέλια), όταν ο ίδιος καταφέρνει να βγει ζωντανός από το πολύνεκρο ναυάγιο αλλά εντοπίζει χωρίς τις αισθήσεις της την αγαπημένη του, καταλαβαίνοντας πως έχει πνιγεί.







 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου