Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Η Δέσποινα μαθαίνει όλη την αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ της δεξίωσης

Το νέο επεισόδιο του “Κάνε ότι κοιμάσαι” απόψε στις 21:45

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά μυστηρίου και δράσης της ΕΡΤ1 “Κάνε ότι κοιμάσαι“:

Ο Νικόλας αντιδρά στη σχέση της κόρης του με τον Πέτρο, γεγονός που προκαλεί τον θυμό της Νάσιας και δημιουργεί ένταση μεταξύ των αστυνομικών.

Η Δέσποινα μαθαίνει όλη την αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ της δεξίωσης και τι έχει κάνει ο σύζυγός της, ενώ δέχεται τις απειλές του υπεύθυνου ασφαλείας για να μην αποκαλύψει τίποτα. Ο Τόλης αποκαλύπτει στην Μπετίνα την αλήθεια για τη βιολογική τους σχέση.

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Ο Νικόλας αντιδρά στη σχέση της κόρης του με τον Πέτρο, δημιουργώντας ένταση μεταξύ των αστυνομικών. Η Δέσποινα μαθαίνει όλη την αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ της δεξίωσης και τι έχει κάνει ο σύζυγός της, ενώ δέχεται συγχρόνως τις απειλές του υπεύθυνου ασφαλείας για να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Για να προστατέψει τον Κάσδαγλη και τη σχέση τους, η Δέσποινα αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και τη συμφωνία που είχε κάνει με τον άντρα της για να τον στηρίξει πριν το διαζύγιο.

Ο Σταματάκης επιδιώκει την εύνοια της κόρης του, αλλά δεν μπορεί να της αποκαλύψει ότι ο γυμναστής τον εκβίαζε και τον απειλούσε πως θα εμπλέξει το όνομά του με την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από τους μαθητές που πέρυσι αποβλήθηκαν από το σχολείο. Ήταν, όμως, ο μόνος που έπεσε θύμα εκβιασμού του καθηγητή που βρέθηκε νεκρός;

Με αφορμή τις εξελίξεις, κάποια από τα μυστικά των μαθητών και των καθηγητών βγαίνουν στη φόρα και ανατρέχουμε στο πρόσφατο παρελθόν του κάθε χαρακτήρα. Τι ακριβώς έγινε το βράδυ της δεξίωσης; Τι έκανε τον Σταματάκη να χάσει τελείως τον έλεγχο; Ποιους κρατούσε στο χέρι ο γυμναστής και πώς συνδέονται μεταξύ τους;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου