Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Ναυάγιο”: O χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν θα τα καταφέρει

Ποια είναι τα δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο “Ναυάγιο”;

ΝΑΥΑΓΙΟ

Απόψε το βράδυ, στις 22:50, θα δούμε το νέο επεισόδιο της σειράς του Mega Το Ναυάγιο”.

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων.

Δύο νέα πρόσωπα “εισβάλλουν” στη σειρά εποχής. Ποιοι είναι ο «Γιώργης» και ο «Μιλτιάδης».

 




 

Spoiler: O χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν θα τα καταφέρει

Είναι από τις σειρές που οι Έλληνες τηλεθεατές περίμεναν καιρό και κατάφερε να τους εντυπωσιάσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Οι εξελίξεις πλέον θα είναι καταιγιστικές αφού το ναυάγιο ξεκινάει, βυθίζοντας ζωές στον πάτο της θάλασσας.

Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς του MEGA είναι ο Απόστολος Κασσιμάτης, που τον υποδύεται ο βραβευμένος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Απόστολος είναι ζευγάρι με την Ειρήνη (Αναστασία Παντούση) και η σχέση τους έχει αγαπηθεί από το κοινό. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο ναυάγιο του Φοίνιξ θα χάσει τη ζωή του ο Απόστολος σε μια δραματική σκηνή που θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες τηλεθεατές. Η Ειρήνη συντετριμμένη από τον χαμό του άντρα της θα προσπαθήσει αργότερα να σταθεί στα πόδια της. Ένας νέος άντρας όμως θα βρεθεί στον δρόμο της κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιπποκράτη Πανόπουλο, που τον υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στην υπόθεση του 7ου επεισοδίου, η Λίνα ζητάει συγγνώμη από τον Μάκη και αυτός σε αντάλλαγμα της ζητάει ένα ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα. Ένα ραντεβού που ίσως η μοίρα τους στερήσει. Η Χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Λίνα το έσκασε με το Φοίνιξ και τρελαίνεται. Οι νεόνυμφοι κλειδώνονται στην καμπίνα τους και ξεκινούν τον μήνα του μέλιτος, την ώρα που ο Βασίλης επιμένει να μάθει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας.

Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ λύνονται και το πλήρωμα τρέχει να σώσει την κατάσταση, αλλά είναι ήδη αργά. Ένα φορτηγό χτυπάει την μπουκαπόρτα και τα νερά μπαίνουν ορμητικά μέσα στο πλοίο. Είναι η αρχή του τέλους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν είναι πρόθυμος να τον διευκολύνει. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα, ενώ ο Πέτρος διαπιστώνει πως ό,τι έζησε εκείνος στο χωριό του είναι μόνο η αρχή της τραγωδίας. Η Λίνα ψάχνει να βρει τον σκύλο της που έχει χαθεί μέσα στο χάος. Ο Μάκης προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα, ενώ ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για τις ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει.

Οι επιβάτες ζουν στιγμές τρόμου, αφού τα σωσίβια δεν φτάνουν για όλους και το πλοίο έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου