Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή

Απόψε το νέο επεισόδιο του “Κάνε ότι κοιμάσαι”

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1 “Κάνε ότι κοιμάσαι“:

Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή, ξεπερνώντας τις εντάσεις ανάμεσά τους.

Η Λέτα μαθαίνει ότι ο Γιώργος τράβηξε το βίντεο της μητέρας της με τον γυμναστή, αλλά τον συγχωρεί όταν μαθαίνει από τον πατέρα της ότι τους προστατεύει. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί, όμως, ότι ο κολλητός του τον κάρφωσε από εκδίκηση, και η στάση του απέναντι στον Σταύρο αλλάζει, βάζοντας στόχο να τον εκθέσει.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι το ίδιο πρόσωπο ο δολοφόνος με τον άνθρωπο που χακάρει τα κινητά. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αρχίζει να τελειώνει όταν εκείνος υπονοεί ανοιχτά ότι ο άντρας της κρύβεται πίσω από τον φόνο. Κάνει μία τελευταία προσπάθεια να του εξηγήσει ότι ο φίλος του εκβίαζε μια σειρά από ανθρώπους, αλλά ο Ίκαρος δεν έχει καμία διάθεση να την καταλάβει.

Η Δέσποινα σταματάει να είναι τόσο καχύποπτη με την Πέρσα, εκτιμώντας το γεγονός ότι κι εκείνη στηρίζει τον άντρα της και τον βοηθάει με τις ισορροπίες του Κολλεγίου. Ο Σταματάκης δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Νικόλα, αφήνοντας πίσω του τις συγκρούσεις που είχαν.

Ο Ίκαρος ξεχωρίζει τον Μάκη και τον παρουσιάζει στο νομικό του γραφείο ως τον πιο υποσχόμενο φοιτητή του. Γιατί η Αστυνομία ζητάει από έναν μαθητή το υλικό που τράβηξε με το κινητό του το βράδυ της δεξίωσης;

Ο Κάσδαγλης πιέζει τη Δέσποινα να χωρίσει με τον Σταματάκη. Η Άννα κρύβει από όλους τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια.

Τι εκμυστηρεύεται η Λέτα στη μητέρα της; Γιατί ήταν επιθετική με τον γυμναστή; Τι του έκανε το βράδυ, λίγο πριν τον βρουν δολοφονημένο;

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου