Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο Μιχάλης Αεράκης στο media.gr ‘’ Ο Παπα Μιχάλης θα έχει  κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του Σασμού’’

Τι αποκαλύπτει ο αγαπημένος ηθοποιός

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο «Σασμός» που συνεχίζει για τρίτη χρονιά να ηγείται στην τηλεθέαση. Ένας από τους  πολύ αγαπημένους χαρακτήρες  της σειράς είναι  ο Παπα  Μιχάλης που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Γνωρίζει όλα τα μυστικά του χωριού, κι ένα από τα πρόσωπα που ουσιαστικά κινούν τα νήματα στην πλοκή χωρίς να φαίνεται. Ο  Μιχάλης Αεράκης που  έχει έναν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους στην επιτυχημένη σειρά του Alpha μιλά αποκλειστικά στο media.gr για τη τρίτη χρονιά του «Σασμού» και για τον ανταγωνισμό

 

 

 

«Είναι μια εξαιρετική χρονιά και γιατί φαίνεται ότι ο κόσμος το  περίμενε και μας στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό ότι δουλειά και αν κάμει ο καθένας μας  να βρίσκει μια ανταπόκριση» δηλώνει ενώ για την πορεία της σειράς και την τηλεθέαση παραδέχεται πως «Η  αγωνία η προσωπική δική μου ήταν μεγάλη γιατί φέτος υπάρχουν  πάρα πολλές και αξιόλογες σειρές σε όλα τα κανάλια. Κανείς  δεν μπορούσε να γνωρίζει εκ των προτέρων  ποια σειρά θα έπαιρνε κεφάλι . Σαφώς είχα αγωνία,  τα αποτέλεσμα όμως με χαροποίησαν  και εύχομαι και ελπίζω  να συνεχιστεί η πρωτιά χωρίς να μειώνω σε καμία των περιπτώσεων καμία σειρά  καθώς  είναι όλες εξαιρετικές».

 

 

 

‘Όσο για τον ρόλο του φέτος, ο Μιχάλης Αρεάκης αποκαλύπτει «Η τρίτη χρονιά  του παπα  Μιχάλη είναι και ο  επίλογος…  Ο Παπά Μιχάλης γνωρίζοντας τις αντιθέσεις  και τα προβλήματα του χωριού αλλά κυρίως των δυο οικογενειών, θα  αρχίσει να συνθέτει όλες τις αντιθέσεις  για να φτάσουμε στον Σασμό. θα έχει κομβικό ρόλο…»  καταλήγει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου