Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Οι Παγιδευμένοι”: Σκότωσε η Άννα τον Δημήτρη;

Επιστρέφουν οι “Παγιδευμένοι” απόψε στις 22:30 στον ΑΝΤ1

Οι «Παγιδευμένοι», που δημιούργησαν φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 απόψε, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 22.30, προκειμένου να γράψουν το δεύτερο κύκλο τους.

Ο μυστηριώδης κόσμος των «Παγιδευμένων» γκρεμίζεται και χτίζεται από την αρχή. Χτίζεται με ηθικά διλήμματα, συναισθηματικά αδιέξοδα, προδοσία και οδυνηρές απώλειες.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται με ακόμη πιο δυνατές στιγμές, που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία, θα το συγκινήσουν βαθιά και θα το καθηλώσουν.

 

Δείτε επίσης: «Παγιδευμένοι» – Β’ ΚΥΚΛΟΣ: Λίγο πριν την πρεμιέρα παγιδευτείτε στα λόγια τους

 

Οι ένοχοι θα παγιδευτούν σε νέες καταστάσεις 

Νέοι χαρακτήρες θα «ανακατέψουν την τράπουλα», θα αγαπήσουν, θα προδώσουν, θα εκδικηθούν. Οι ένοχοι από τον προηγούμενο κύκλο θα παγιδευτούν σε νέες καταστάσεις και συνθήκες ζωής.

Μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν, ώστε να αποκτήσουν και πάλι αυτά που έχασαν;

Το φινάλε του Α’ κύκλου σόκαρε, αφήνοντας ένα τεράστιο ερώτημα: Σκότωσε η Άννα τον Δημήτρη; Και αν ναι, πώς και γιατί συνέβη αυτό;

Όπως θα δούμε απόψε, η Άννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους. Ο Σταύρος και η Αγγελική είναι μαζί, σε μια σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή. Ούτε καν οι δυο τους. Η Χρύσα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δουλεύει στο γραφείο της Άννας κι ένας νέος άνδρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της.

Ο Θοδωρής, έπειτα από προτροπή του Δημήτρη, έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της αστυνομίας. Ο στόχος του, όμως, γι’ αυτή την αλλαγή είναι άλλος. Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Ο Σπύρος, απομακρυσμένος από το Σώμα, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ως υπεύθυνος ασφαλείας του επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη.

 

Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες

Όλοι οι ήρωες έχουν τη ζωή που τους αξίζει. Κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα. Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Ανάμεσά τους κι ένα παιδί.

Θα βρεθεί κάποιος επιζών; Η ταυτοποίηση του ενός εκ των θυμάτων θα σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιο είναι; Και ποια η σχέση του με τους ήρωες της σειράς;

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ONTime” στις 2/10/2023

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου