Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Ο Ορέστης εξακολουθεί να πολιορκεί την Δήμητρα, αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται

Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 στο MEGA

ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς»:

Το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Λυκούργος προκαλεί ανησυχία, αλλά δεν τον εμποδίζει να συνεχίσει τις έρευνες για τον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας. Ο Πότης και η Άννα τελικά κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Αθηνά προβληματίζεται με τη συμπεριφορά τής Φιλιώς, η οποία δείχνει να βρίσκεται έξω από τα νερά της. Ο Ισίδωρος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την Αμαλία και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια τρυφερή φιλία.

Ο Δημοσθένης παίρνει εξιτήριο και απαιτεί από την Ασπασία να του πει όλη την αλήθεια σχετικά με την Ειρήνη. Ο Ορέστης εξακολουθεί να πολιορκεί την Δήμητρα, αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται.




 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και η Ασπασία τον μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο. Η Ισμήνη, ο Κωνσταντίνος και ο Λυκούργος ξέρουν πλέον ποιο ήταν το δολοφονικό σχέδιο του Σάββα και αποφασίζουν να τον κυνηγήσουν δικαστικά για την άρση της πατρότητας της μικρής Αιμιλίας, η οποία πλέον θα έχει το επίθετο του Κωνσταντίνου.

Η Μαρία έχει μετατρέψει το σπίτι της σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Ο Ισίδωρος φεύγει με την Αμαλία για την Κηφισιά, χωρίς να πει σε κανέναν ότι την παίρνει μαζί του, όμως όλοι το γνωρίζουν. Ο Στάθης εξομολογείται στον Λυκούργο την ύπαρξη της κόρης του. Ο Λυκούργος δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα που του ξυπνά κακές μνήμες από το παρελθόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου