Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Έρωτας φυγάς:Η αντίστροφη μέτρηση για τη Νότα φαίνεται πώς έχει αρχίσει

Έρωτας Φυγάς: Απόψε στις 20:00 στο Open.

Έρωτας φυγάς: Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται σήμερα (28/9) στη σειρά,  μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ στις 20:00.

Συγκεκριμένα στον «Έρωτα Φυγά η Αλεξάνδρα δέχτηκε δολοφονική επίθεση από την Νότα, κάτι που ομολόγησε και στην Ευγενία, η οποία με τη σειρά της ζητά τον λόγο από τη θεία της.

Η Νότα αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της παρότι τα σημάδια πάνω της από τις γρατσουνιές είναι εμφανείς.

Πώς θα εξελιχθεί αυτό; Θα υποψιαστούν πώς πίσω από το αγγελικό πρόσωπο της Νότας κρύβεται μια αδίστακτη γυναίκα;

«Έρωτας φυγάς»: Τι θα δούμε απόψε

Έρωτας φυγάς, επεισόδιο 13, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Οι ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας περί απόπειρας δολοφονίας εναντίον της από τη Νότα ανάβει φωτιές σε πολλούς που αρχίζουν να αναρωτιούνται για το τι μπορεί να κρύβεται πραγματικά πίσω από το πρόσωπο της προστατευτικής θείας της Ευγενίας.

Η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει τα ίχνη της, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες που φέρνουν ακόμη περισσότερες αμφιβολίες, ειδικά στον Μάρκο.

Οι οικοπεδοφάγοι από την Αθήνα βιάζονται να αποκτήσουν γη και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Αλκιβιάδης, εντεταλμένος από τον Στέφανο, κάνει μία γενναία προσφορά στον Ιάσoνα για την αγορά των κτημάτων τους και έτσι μπαίνει στο στόχαστρο των Αθηναίων.

Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Ιάσονα για τον κίνδυνο που παραμονεύει πουλώντας τα κτήματα στους οικοπεδοφάγους, όμως αυτός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Στόχος του Ιάσονα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να φύγει μακριά από το Κιάρι.

Η Μαργέτα με τη βοήθεια του Στέφανου προσπαθεί να τον σταματήσει. Η πρώτη μεγάλη ήττα των Αθηναίων οικοπεδοφάγων είναι γεγονός και οι ίδιοι στρέφουν τα βέλη τους προς νέα κατεύθυνση…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου