Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Η Μαρίνα σταματάει να «ακούει» το μωρό της και φοβάται

Στις 21:00 στο MEGA

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «η Γη της Ελιάς»:

Η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της. Εκεί μαθαίνει ότι έχει σπάσει το δεξί της χέρι και στο εξής θα χρειαστεί βοήθεια. Έτσι, η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της για λίγο καιρό. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν πως στο σώμα του Ορέστη χτυπά η καρδιά του Κίμωνα και τον αγκαλιάζουν με αγάπη.

Η Μαργαρίτα δεν πιστεύει ότι ο άστεγος που συνελήφθη δολοφόνησε την κοπέλα και εκλιπαρεί τον Λυκούργο να τον στηρίξει. Ο Κωνσταντίνος θεωρεί πως η εισβολή στο σπίτι του δεν ήταν τυχαίο γεγονός και μιλάει γι’ αυτό στον Λυκούργο. Αργότερα, μαθαίνει ότι ο αδελφός τού ληστή βρίσκεται στην ίδια φυλακή με τον πρώην άντρα της Ισμήνης. Η Μαρίνα σταματάει να «ακούει» το μωρό της και φοβάται.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ισμήνη προσπαθεί να ξεφύγει από τον εισβολέα, αλλά εκείνος την τραυματίζει. Η εμφάνιση του Χρήστου στο σπίτι τον αναγκάζει να το σκάσει, ενώ η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο ότι εκείνος ευθύνεται για ό,τι της συνέβη, υποθέτοντας πως κάποιος από το παρελθόν του γυρεύει εκδίκηση. Ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Δημοσθένη να κρατηθεί μακριά από την οικογένειά του, αλλά εκείνος αρνείται κάθε ανάμειξη. Ο Στάθης έχει μείνει άναυδος από την αποκάλυψη της Ιουλίας για την κόρη τους.

Ο Ορέστης προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν γνώριζε για τη σχέση της με τον Κίμωνα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Η Άννα και ο Πότης νιώθουν αμήχανα μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί και κανείς δεν τολμά να κάνει το επόμενο βήμα. Σε ερωτικό μπλέξιμο, όμως, μπαίνουν και ο Χρήστος με την Αφροδίτη, καθώς περνούν ένα βράδυ μαζί. Ο Σωτήρης ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη πως ο γδικιωμός δεν σηκώνει αναβολή και απαιτεί να τον βοηθήσει να βγάλουν από τη μέση τον Φίλιππο. Η Βασιλική εξακολουθεί να βλέπει το ίδιο κακό όνειρο με την Αρετή και τελικά οι ανησυχίες της επαληθεύονται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου