Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Κουλουκάκου – Η γη της ελιάς: «Η Ιουλία δεν πρέπει να έχει καλό τέλος»

Το βράδυ της Κυριακής (24/9) οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο και αναμένεται η Ιουλία να αποκαλύψει τα πάντα στον Στάθη για το παιδί τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη, βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου και μιλά για τον ρόλο της Ιουλίας με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς, Η γη της ελιάς.

Το βράδυ της Κυριακής (24/9) οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο και αναμένεται η Ιουλία να αποκαλύψει τα πάντα στον Στάθη για το παιδί τους.

«Το καλοκαίρι κλείνω πάντα τα social. Το κάνω κάθε καλοκαίρι. Τον Αύγουστο τους αποχαιρετώ και τους λέω “Θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη”. Φέτος ήταν ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και κατ’ επέκταση με τους άλλους. Τον Αύγουστο περνάω όλα τα λάθη, όλες τις ενοχές, ό,τι καινούργιο πρέπει να κάνω.

Επειδή μου αρέσει το φως είμαι σε αυτή την κατεύθυνση. Ας έχει γίνει κατακλυσμός, την επόμενη μέρα και λέω “σήμερα είναι μια καλύτερη μέρα”».

«Δεν πρέπει να έχει καλό τέλος»
«Όλα αυτά που γίνονται είναι εν αγνοία του Στάθη. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι η Ιουλία θα μπορούσε να είναι μια σειρά από μόνη της.

Σε συνδυασμό με τον Στάθη, το Βρετακέικο, τα μυστικά του Ισίδωρου, όλα αυτά που κρύβει. Έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια που είναι μόνο με μυστικά και δεν λένε αλήθειες μεταξύ τους.

Το έχω πει στη Βάνα ότι η Ιουλία είναι ένα τραγικό πρόσωπο που δεν πρέπει να έχει καλό τέλος.

Είναι μια καρμική σχέση που φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι δεν έχουν σωστό timing. Δεν είναι αυτό. Μπορεί να μην είναι το πεπρωμένο τους.

Με την αποκάλυψη αυτού του μυστικού που είναι το παιδί, επιτέλους υπάρχει κάτι που έρχεται στο φως και δίνεται ελπίδα για ζωή.

Έρχεται κάτι στην επιφάνεια ότι εκεί έξω υπάρχει ίσως ένα παιδί που ζει και είναι δικό της. Δεν σκέφτεται τον Στάθη και να τα βρει μαζί του.

Καλώς ή κακώς πρέπει να έχει έναν σύμμαχο. Η Αφροδίτη τις δίνει την ιδέα για την ταυτοποίηση του DNA.

Η κόρη της ζει, είναι στη Θεσσαλονίκη και θα πάει η Ιουλία στη Θεσσαλονίκη για να τη βρει. Είναι η βαθιά αγάπη που τους ενώνει και πάντα ως σύμμαχοι.

Ο Στάθης αντιδράει πολύ καλά όταν μαθαίνει για την κόρη. Έχει κάνει πολλά λάθη η Ιουλία που δεν δικαιολογούνται».

«Δεν την τιμά»
«Η Ιουλία δεν το γέννησε. Γέννησε αλλά δεν ξέρει αν το παιδί είναι ζωντανό ή νεκρό. Ο Στάθης δεν ήξερε ούτε για την εγκυμοσύνη.

Ο Στάθης την παράτησε την Ιουλία χωρίς εξήγηση όταν έστησε όλο αυτό ο Ιπποκράτης και τον έπεισε ότι είναι μια καλομαθημένη.

Παίρνει την απόφαση να το κρατήσει και να το μεγαλώσει μόνη της. Δεν το ξέρει κανείς ίσως εκτός από τον Ιάκωβο.

Η Ιουλία είναι σαν να μην έχει μεγαλώσει, είναι κάτι που δεν την τιμά. Έχει μια αφέλεια και μια χαρά και δεν σκέφτεται τι συνεπάγεται».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου