Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Το Ναυάγιο»: Ένα ταξίδι ελπίδας καταλήγει σε τραγωδία

Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής γεμάτης αντιθέσεις

To MEGA, σε λίγες ημέρες, φέρνει στις οθόνες μας μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων, με φόντο ένα τραγικό ναυάγιο, στην ομώνυμη σειρά.

Η νέα δραματική σειρά «Το ναυάγιο», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπυρου Πετρουλάκη ξετυλίγει το κουβάρι με τα «αγκαθωτά νήματα» της ζωής των πρωταγωνιστών της.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κόκουβα, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Γιάννης Χαριτίδης.

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε μία πλειάδα ταλαντούχων και καταξιωμένων ηθοποιών, που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν στην οθόνη μας γεγονότα που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα.

Σύμφωνα με την πλοκή, στα παγωμένα νερά του Αιγαίου το πλοίο «Φοίνιξ», που έχει προορισμό την Αθήνα, πέφτει σε μία μεγάλη κακοκαιρία και ναυαγεί. Η μοίρα συνδέει τους επιζώντες του πλοίου με μια αόρατη κλωστή, που θα ορίσει μια για πάντα το υπόλοιπο της ζωής τους. Η σειρά ανοίγει ένα νοσταλγικό παράθυρο στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60, ενώ παράλληλα ταξιδεύει στην πολύβουη Κρήτη και στα μαγευτικό Κύθηρα.

Με φόντο την Ελλάδα μιας άλλης εποχής γεμάτης αντιθέσεις, γεμάτης εικόνες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, την πολιτική αναταραχή της δικτατορίας που πλησιάζει, με την ποδοσφαιρική τρέλα, τα λαϊκά τραγούδια και τις φτωχικές αυλές, οι «Ναυαγοί» καλούνται να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ορίσουν τη δική τους μοίρα.

Άνθρωποι που αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι έχοντας στις αποσκευές τους το όνειρο για μία καλύτερη ζωή χάνουν τα πάντα μέσα σε μία στιγμή και τα γεγονότα που διαδραματίζονται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου θα αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια στο σώμα και στην ψυχή τους. Έρωτες που γεννιούνται μέσα από τις στάχτες του πλοίου «Φοίνιξ», ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων, που τους ενώνει το αγιάτρευτο τραύμα του ναυαγίου από τη μία και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου