Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το Ναυάγιο – Αναστασία Παντούση: «Άρχισα να κολυμπάω, να σωθώ από τα κύματα»

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega

Η Αναστασία Παντούση, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλατό του «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον ρόλο της!

Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 01/10 στις 21:00 με ένα απολαυστικό διπλό επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

«Αυτή η δουλειά είναι μία μεγάλη παραγωγή και ξεκινήσαμε με τα γυρίσματα του ναυαγίου. Μπήκαμε, δηλαδή, κατευθείαν στα βαθιά! Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στο «Ναυάγιο». Ξεκινήσαμε με τα βραδινά γυρίσματα, άρχισα να κολυμπάω, να κάνω ότι προσπαθώ να σωθώ από τα κύματα και λέω, μήπως όντως προσπαθώ να σωθώ γιατί δεν αντέχω; Αρρώστησα μετά», είπε η ηθοποιός.

Η ηρωίδα της μαζί με τον σύζυγό της, Απόστολο (τον υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου) πηγαίνουν στο Παρίσι για να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή. Παίρνουν το πλοίο «Φοίνιξ» από την Κρήτη με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο μέσα σε μία στιγμή οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα.

«Έχουμε κατασκευάσει το άρωμά μας και θέλουμε να πάμε σε έναν διαγωνισμό στο Παρίσι για να γίνει γνωστό σε όλο τον κοσμο. Θα περάσω μια δύσκολη περίοδο», εξήγησε.

«Στην αρχή οι ιστορίες κυλάνε κανονικά και όμορφα. Μετά θα έρθει το σκοτάδι και η επιβίωση. Μετά αλλάζει η ζωή, δεν είναι ίδια», είπε και μίλησε για τον ρόλο του Στάνκογλου και πώς θα μπει μέσα στην ιστορία.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου