Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Παγιδευμένοι»: Ο φόνος, η εγκυμοσύνη, η εξαφάνιση και η θυσία

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1;

Άκρως δραματικές στιγμές, γεμάτες αγωνία, αλλά και μεγάλες ανατροπές έρχονται στον Β’ κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», που επιστρέφει τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αυτές είναι οι πιο δυνατές στιγμές που θα παρακολουθήσουμε στο δεύτερο και συγκλονιστικό κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι».

Σύμφωνα με όσα θα δούμε, η Άννα καταλήγει στο κρατητήριο για τη δολοφονία του Δημήτρη. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες είναι νεκρός και η ίδια κατηγορείται ως δολοφόνος.

Μάλιστα, ο Αντρέας την ανακρίνει, ασκώντας της τεράστια ψυχολογική πίεση, και εκείνη καταρρέει ψυχολογικά. Στο κρατητήριο παθαίνει νευρικό κλονισμό; ενώ αργότερα τη βλέπουμε να λυγίζει και να ομολογεί ότι δεν σκότωσε τον Δημήτρη, αλλά έχει κάνει κάποιον άλλο φόνο.

 

 

Η απρόσμενη εγκυμοσύνη

Στα νέα επεισόδια θα δούμε την Άννα να έχει πόνους στο στομάχι. Έτσι, κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό. Όταν ανακαλύπτει ότι είναι έγκυοί σοκάρεται και ξεσπάει σε κλάματα, καθώς ο Δημήτρης δεν βρίσκεται στο πλευρό της. Συνεπώς δεν μπορεί να χαρεί την εγκυμοσύνη της, ενώ παλεύει να αποδείξει ότι δεν τον σκότωσε εκείνη.

 

Σατανική παγίδα θανάτου

Στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου θα παρακολουθήσουμε όσα έγιναν μεταξύ των ηρώων πριν από το χρονικό άλμα των 6 μηνών που βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης. Ένας αδίστακτος δολοφόνος στήνει μία σατανική παγίδα θανάτου στην Άννα. Όλα αρχίζουν όταν η Αστυνομία ανακαλύπτει τέσσερα πτώματα και ένα μαχαίρι σε ένα πηγάδι. Δυστυχώς το ένα από αυτά ανήκει στην Κατερίνα. Λίγες ημέρες αργότερα, ο δράστης επικοινωνεί με τη δικηγόρο και της ζητάει να του παραδώσει το φονικό όπλο σε ένα ξενοδοχείο.

Εκείνη το κάνει, ενώ έχει κάλυψη από τον Ανδρέα και τον Δημήτρη. Ωστόσο, ο φονιάς τής ζητάει να μπει σε ένα ασανσέρ για να πάει να τον συναντήσει μόνη στο πάρκινγκ. Η Άννα ακολουθεί τις οδηγίες του, όμως την ώρα που ετοιμάζεται να πατήσει το κουμπί του ανελκυστήρα εμφανίζεται ο Δημήτρης και τη βγάζει έξω. Τότε ακούγεται ένας δυνατός κρότος και το ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι ο δολοφόνος τής είχε στήσει παγίδα θανάτου.

 

Ο Δημήτρης σώζει τη γυναίκα του

Ο δολοφόνος που έστησε παγίδα στην Άννα, ύστερα από μέρες, την απάγει και την κλειδώνει σε ένα υπόγειο μαζί με άλλους τέσσερις ομήρους. Η δικηγόρος διαπιστώνει ότι η απαγωγή έγινε διότι ο διαταραγμένος άντρας νομίζει ότι έτσι δημιουργεί μία νέα οικογένεια.

Ωστόσο, ο Δημήτρης την εντοπίζει με τη βοήθεια του Ανδρέα. Ο εισαγγελέας, αποφασίζει να θυσιαστεί και να σώσει την Άννα με κάθε κόστος. Μάλιστα, εισβάλλει στην αποθήκη που βρίσκεται η δικηγόρος την ώρα που μία άλλη όμηρος προσπαθεί να τη σκοτώσει με μαχαίρι. Οι επόμενες στιγμές είναι καθοριστικές για όλους. Κατά τη διάρκεια ενός ανθρωποκυνηγητού, ο Δημήτρης πυροβολεί τον επικίνδυνο άντρα και εκείνος καταλήγει νεκρός.

 

Ο Σταύρος εξαφανίζεται

Ένα από τα πτώματα που ανασύρθηκαν από το πηγάδι ανήκε στην Κατερίνα και ο Σταύρος πενθεί. Ακόμα και όταν ο δολοφόνος καταλήγει νεκρός, ο εισαγγελέας δεν μπορεί να ηρεμήσει, καθώς ο παππούς του νεκρού δράστη, με σύμμαχο τον Χατζή, διψάει για εκδίκηση, θέλει να κλείσει τον Δημήτρη στη φυλακή και να δει τον Σταύρο και τον Ανδρέα να χάνουν τις δουλειές τους. Εν τω μεταξύ, οι κηδείες της Κατερίνας και του φονιά της γίνονται την ίδια ημέρα και ο Σταύρος ζητάει από την Αγγελική να τον αφήσει μόνο μετά την ταφή, ωστόσο τα ίχνη του εξαφανίζονται.

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου