Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Έρωτας Φυγάς»: Η δίκη της Αλεξάνδρας έχει απρόοπτη εξέλιξη

Τι θα δούμε στο καινούριο επεισόδιο

Η δίκη της Αλεξάνδρας έχει απρόοπτη εξέλιξη κι έτσι αναγκαστικά διακόπτεται.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί, της επιφυλάσσει ένα δυσάρεστο νέο. Η Νότα ζει έναν εφιάλτη διότι βρίσκει την Ευγενία μέσα σε μια λίμνη αίματος και με την βοήθεια της Παναγιώτας παλεύει να την κρατήσει ζωντανή. Θα τα καταφέρει η Νότα ή η ανιψιά της θα ξεψυχήσει πάνω στα χέρια της;

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ζωή της Αλεξάνδρας βρίσκεται στα χέρια της συγκρατούμενής της, Γιώτας, που ετοιμάζεται να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη. Τελευταία στιγμή το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει. Ο Μάρκος αγωνιά για την τύχη της Αλεξάνδρας η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της, αρνούμενη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο ίδιος προσλαμβάνει δικηγόρο από την Αθήνα προκειμένου να την υπερασπιστεί. Την ίδια ζέση για την ελευθερία της Αλεξάνδρας δείχνει και η Μαργέτα που είναι αποφασισμένη να τη βοηθήσει για να απαλλαχθεί από τις ενοχές της.

Ο Ιάσονας συνέρχεται και αναρρώνει. Ωστόσο, γεμάτος μίσος για ό,τι του έκανε η Αλεξάνδρα, διαφωνεί με τις προθέσεις της μητέρας του. Η Ευγενία επιχειρεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να της κλείνει όλες τις πόρτες. Η μεγάλη μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει και όλοι είναι αναστατωμένοι. Η Ευγενία απελπισμένη και συντετριμμένη ψυχολογικά παίρνει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου