Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα σε απελπισία- Ζητάει δουλειά από τον Χριστόφορο

Η ζωή της Όλγας, στα νέα επεισόδια της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Η περιουσία της περνάει στον κουνιάδο της, τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Πάνω στην απελπισία της, λοιπόν, ζητάει δουλειά από τον Χριστόφορο.

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν έντονα στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ALPHA, που αναμένεται να επιστρέφει με νέα επεισόδια τις επόμενες εβδομάδες, είναι η Όλγα. Η γυναίκα, μετά τον τραγικό θάνατο του Αποστόλη, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να συμπαρασταθεί και στον γιο της, τον Πάρη.

Στήριγμά της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει είναι φυσικά ο Σωτήρης, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο και να την πείσει πως θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Όμως, κάποιες απρόσμενες αφίξεις αλλά και εξελίξεις αναμένεται να ανατρέψουν και να διαλύσουν τη ζωή της. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, η επιστροφή της αδελφής της, Δωροθέας, αρχικό θα της δώσει χαρά, ενώ πολύ γρήγορα θα εμφανιστούν νέα και σοβαρά προβλήματα. Πίσω απ’ όλα κρύβεται ο κουνιάδος της, ο Χρήστος, ο οποίος υπήρξε για χρόνια παντρεμένος με τη Δωροθέα και είναι ο θετός πατέρας του Σίμου.

O άντρας αυτός είναι αδίστακτος, ενώ, όπως θα παρακολουθήσουμε, στο παρελθόν διατηρούσε επαφές με τον αδικοχαμένο Αποστόλη. Ο τελευταίος, μάλιστα, τον είχε διαχειριστή στην εταιρεία του με αποτέλεσμα μετά τον θάνατό του η περιουσία του να περνάει στα δικά του χέρια. O Χρήστος, λοιπόν, θέλοντας να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του αλλά και την Όλγα, όχι μόνο τις πετάει έξω από το πατρικό τους σπίτι, αλλά έχει πια στην κατοχή του και όλα όσα τους ανήκουν. Αυτή η εξέλιξη ισοπεδώνει την Όλγα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί πως μέσα σε μια στιγμή έχασε τα πάντα! Όσα ανήκαν στην οικογένειά της, στην ίδια και στον γιο της, τον Πάρη. Παρόλο που ενώνεται με την αδελφή της, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι μπορούν, δεν τα καταφέρνουν. Μάλιστα, η Όλγα χάνει αρκετές φορές την ψυχραιμία της και λυγίζει, καθώς αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα.

O Σωτήρης εξακολουθεί να τη στηρίζει, κάνοντας παράλληλα τη δική του έρευνα για το ποιόν του Χρήστου, μήπως και με αυτόν τον τρόπο βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους είναι χρήσιμο. O χρόνος, όμως, είναι εχθρός για εκείνη, καθώς το ζήτημα επιβίωσης είναι τόσο σοβαρό, που αναγκαστικά πρέπει να κάνει κάτι άμεσα. Έτσι, λοιπόν, φανερά απελπισμένη, βρίσκει το θάρρος και ζητάει τη βοήθεια του Χριστόφορου. Συγκεκριμένα, πηγαίνει και τον συναντάει στην τράπεζα λέγοντάς του πως έχει ανάγκη για δουλειά ώστε να μπορέσει να ζήσει. Φυσικά, ο άντρας, γνωρίζοντας τι περνάει η Όλγα αλλά και τι άνθρωπος είναι πραγματικά, δέχεται αμέσως να τη βοηθήσει.

paradeisos_alphatv_349138887_224017563699543_2526383211947464825_n.jpg
Έτσι, της προτείνει να ξεκινήσει να εργάζεται στην τράπεζα από τη στιγμή που ο Άγης έχει σταματήσει να δουλεύει εκεί. Στο άκουσμα της είδησης, η γυναίκα συγκινείται και ευχαριστεί τον Χριστόφορο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της στάθηκε δίπλα της. Η ίδια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, ενώ αισθάνεται πως παρά τις δυσκολίες κάνει επιτέλους μια νέα αρχή στη ζωή της!

Δείτε το τρέιλερ του β’ κύκλου της σειράς του Alpha, Παράδεισος των κυριών:


Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου