Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Αθηνά πεθαίνει!

Θρήνος για την οικογένεια Δεμερτζή στα νέα επεισόδια της σειράς του Open

Ο Έρωτας φυγάς, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα σε νέα ώρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο OPEN με διπλό επεισόδιο.

Στο μεταξύ μέσα από τα spoilers που κυκλοφορούν φαίνεται ότι και ο δεύτερος κύκλος θα είναι γεμάτος ανατροπές και δυνατές σκηνές που θα συγκλονίσουν.

Μία από αυτές θα είναι και ο θάνατος της γιαγιάς Αθηνάς…

Η Μαργέτα έχει πολλά με διαχειριστεί καθώς μετά την αποφυλάκιση της Αλεξάνδρας κάνει ό,τι μπορεί για να επανορθώσει για το κακό που της έχει κάνει.

Την ίδια ώρα οι σχέσεις της με τον γιο της, Ιάσονα, είναι χειρότερος από ποτέ. Ο Στέφανος είναι πάντα δίπλα της ωστόσο η κραταιά κυρία του Κιάρι όσο δυναμική κι αν είναι έχει πλέον αρχίζει να λυγίζει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η υγεία της μητέρας της είναι η κλονισμένη αλλά θα επιδεινωθεί περισσότερο και το μοραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Σύμφωνα με το TV24, ο θάνατος της Αθηνάς θα συντρίψει όλη την οικογένεια και κυρίως τη Μαργέττα που είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί της.

Αν και έχει αποδείξει ότι είναι μία δυναμική γυναίκα που ξεπερνά όλες τις δυσκολίες η Μαργέττα δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της και βυθίζεται στη θλίψη.

Ύστερα από την κηδεία της ακολουθεί για εκείνη μία μεγάλη περίοδος μοναξιάς και απομόνωσης. Δίπλα της θα σταθεί η Γεωργία που την έχει σαν μάνα της αλλά και όλο το προσωπικό που δουλεύει στο αρχοντικό.

Ο Ιάσονας και αυτός λυγίζει αφού είχε αδυναμία στη γιαγιά του και βάζει στην άκρη τον εγωισμό του και στις δύσκολες αυτές στιγμές συμπαραστέκεται στη μητέρα του.

Μεγάλο είναι το πένθος και για την Αλεξάνδρα γιατί η γιαγιά Αθήνα ήταν η μόνη που από την πρώτη στιγμή την αγάπησε και της άνοιξε απλόχερα την αγκαλιά της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου