Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Οι Παγιδευμένοι»: Τρόμος για την Αγγελική – Εξαφανίζεται ο Σταύρος

Ανατροπές που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού επιφυλάσσει ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσει ο Σταύρος στα νέα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι».

Μετά την άγρια δολοφονία της αδελφής του, Κατερίνας, ο εισαγγελέας εξαφανίζεται και η Αγγελική τρέμει μήπως έχει συμβεί κάτι κακό.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ο Σταύρος, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έρχεται αντιμέτωπος με το πιο βαρύ χτύπημα της μοίρας. Αυτό, γιατί διαπιστώνει πως ένα από τα πτώματα που ανασύρονται από ένα πηγάδι ανήκει στην αδελφή του Κατερίνα.

Κυριευμένος από πόνο και οδύνη για τον χαμό της, ορκίζεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει τον δολοφόνο της και να τον κάνει να πληρώσει. Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια, όσο προχωρούν οι έρευνες, ο εισαγγελέας χάνει την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση του και να μην μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις. Παρότι η Αγγελική στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να τον παρηγορήσει και να του δώσει τη δύναμη που έχει ανάγκη, δεν τα καταφέρνει. Ο Σταύρος, ακόμη και όταν ο μανιακός δολοφόνος καταλήγει νεκρός από τη σφαίρα του Δημήτρη δεν μπορεί να ηρεμήσει. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο παππούς του νεκρού έχει ορκιστεί εκδίκηση και με σύμμαχό του τον Αλέκο απειλεί να κλείσει στη φυλακή τον Δημήτρη και ταυτόχρονα να δει τον Σταύρο και τον Αντρέα να χάνουν τις δουλειές τους.

Τραγική ειρωνεία είναι πως την ημέρα της κηδείας του μανιακού δολοφόνου ο Σταύρος κηδεύει την Κατερίνα, με όλους τους συνεργάτες του να βρίσκονται στο πλευρό του. «Θέλω να μείνω κοντά στην αδελφή μου. Πες σε όλους να μη με περιμένουν», λέει κλαίγοντας ο άντρας στην Αγγελική, όταν εκείνη μετά την εξόδιο ακολουθία τού ζητάει να φύγουν από το νεκροταφείο. Όταν ο Σταύρος μένει μόνος του, καταρρακωμένος γονατίζει πάνω από τον τάφο της αδελφής του, αφήνοντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια. «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», ψιθυρίζει και φεύγει δείχνοντας να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Η Αγγελική, από την άλλη, βλέποντας τον εισαγγελέα να έχει μετατραπεί σε σκιά του εαυτού του, δεν σταματά να ανησυχεί για εκείνον, τρέμοντας στην ιδέα μήπως οδηγηθεί σε κάποια πράξη απελπισίας. Οι χειρότεροι φόβοι της δεν αργούν να επιβεβαιωθούν, καθώς μετά την κηδεία της Κατερίνας, ο Σταύρος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής.

Ένας βοηθός του εισαγγελέα την ενημερώνει πως δεν μπορεί να τον εντοπίσει πουθενά. «Μοιάζει λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Δεν ξέρει κανείς πού βρίσκεται», λέει στην Αγγελική κι εκείνη πανικοβάλλεται. Στη σκέψη πως έχει συμβεί κάτι κακό στον άνθρωπο που αγαπάει, καταρρέει. Γνωρίζοντας πως κάθε λεπτό που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, τον παίρνει διαρκώς τηλέφωνο. Ωστόσο, οι προσπάθειές της να τον εντοπίσει πέφτουν στο κενό. «Δεν απαντάει στις κλήσεις μου, μετά την κηδεία εξαφανίστηκε. Έθαψε την αδελφή του και τώρα φοβάμαι μήπως κάνει κακό στον εαυτό του», λέει έντρομη η Αγγελική στον Δημήτρη, ζητώντας την άμεση βοήθειά του. Παρότι ο τελευταίος προσπαθεί να την καθησυχάσει, έχοντας δει τον Σταύρο να βρίσκεται σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ανησυχεί και ο ίδιος για τον εισαγγελέα.

Έτσι, ο Δημήτρης αρχίζει να τον καλεί και αυτός με τη σειρά του τόσο στο σπίτι όσο και στο κινητό. Όμως οι ώρες περνούν και ο Σταύρος εξακολουθεί να αγνοείται. Μην έχοντας άλλη υπομονή και συνειδητοποιώντας πως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, ο Δημήτρης ζητάει από τον Αντρέα να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του Σταύρου, ξεκινώντας μάλιστα από το σπίτι του. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική βρίσκεται σε απόγνωση περιμένοντας με ανυπομονησία να ακούσει από τον Αντρέα και τον Δημήτρη πως ο αγαπημένος της βρέθηκε και είναι καλά. Διαφορετικά, ένας νέος εφιάλτης πρόκειται να αρχίσει και για την ίδια..

 

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου