Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός» – Spoiler: Τα λόγια του Αντρέα σκοτώνουν τη γιαγιά Ειρήνη

Σοκαριστική εξέλιξη στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς

Ένας γάμος που διακόπτεται από ένα τηλεφώνημα, ένας Βρουλάκης που επιστρέφει… από τις σκιές για να ντύσει ξανά τις δύο οικογένειες στα μαύρα και ένας σασμός, που δείχνει τώρα πιο δύσκολος από ποτέ.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα γράψει με συγκλονιστικό τρόπο τον επίλογο της ιστορίας!

Ενώ ο Μαθιός δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο, χτυπημένος από τη σφαίρα του Νικηφόρου, η επιστροφή του Αντρέα Βρουλάκη (Βασίλης Μπισμπίκης) στην Άνω Ποριά καθορίζει τη μοίρα τόσο της δικής του οικογένειας, όσο και τον Σταματάκηδων.

Λίγο πριν οι δύο πλευρές καταλήξουν στον πολυπόθητο σασμό, που υπαγορεύει η ύπαρξη του μικρού Πετράκη, γιου του Αστέρη και της Αργυρώς, ένας άνθρωπος που δεν μπορεί και δε θέλει να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν έρχεται να διαλύσει τα πάντα. Πρώτος ξάδερφος του Παύλου, ο Αντρέας είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός, που ανέκαθεν έμπλεκε σε καβγάδες

Ο αιμοβόρος χαρακτήρας του τρόμαξε ακόμη και τον παπά-Μιχάλη, ο οποίος συμβούλευσε τους δικούς του να τον απομακρύνουν από το χωριό για να μη χυθεί άλλο αίμα. Αυτοί τον άκουσαν και ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια και κατάφερε να γίνει καπετάνιος. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που κάποια στιγμή η τουρκική ακτοφυλακή τον συνέλαβε για παράνομη μεταφορά καυσίμων.

Στη φυλακή του Μάλτεπε καβγάδισε άγρια με ένα συγκροτούμενο του, τον χτύπησε πολύ και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Επιτέθηκε ακόμη και στους δεσμοφύλακες που προσπάθησαν να τον σταματήσουν και καταδικάστηκε σε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης. Τώρα που είναι πια ελεύθερος, επιστρέφει στο χωριό, πάνω που ο Παύλος κανονίζει σασμό με τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο.

Όλοι τους ξαφνιάζονται που τον βλέπουν και καταλαβαίνουν ότι η παρουσία του θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Και έχουν δίκιο, καθώς ο Αντρέας δε θέλει ούτε να ακούσει για ειρήνη με τους Σταματάκηδες. Αδυνατεί να δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και δε διανοείται ότι οι δικοί του έχουν αγκαλιάσει το παιδί που γεννήθηκε από αυτήν την ένωση. Ο Παύλος προσπαθεί να τον συνετίσει, όμως μάταια. Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μαζί. Κανονίζουν έναν επίσημο αρραβώνα, μια μεγάλη γιορτή, στην οποία θα παρευρεθεί όλο το χωριό.

Όμως και πάλι η μοίρα θα τους παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι. Ο Αντρέας θα πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να ξεκαθαρίσει τη θέση του στη γιαγιά Ειρήνη. Της λέει ότι δε θα αφήσει την Αργυρώ να παντρευτεί τον Σταματάκη και πως δεν πρόκειται να σβήσει όσα έγιναν στο παρελθόν. Η γιαγιά, ταραγμένη, θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη, όμως εκείνος θα αρχίσει να απειλεί θεούς και δαίμονες, πριν κλείσει πίσω του την πόρτα.

Η γιαγιά, που δεν αντέχει στη σκέψη ενός ακόμη φονικού, καταρρέει. Η καρδιά της την προδίδει και ο Αστέρης τη βρίσκει σωριασμένη στο πάτωμα. Τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και όλοι οι Βρουλάκηδες τρέχουν στο προσκεφάλι της. Για τη γιαγιά, όμως, είναι πια αργά. Ο πόνος τόσων χρόνων έχει βαρύνει πολύ μέσα της και σύντομα θα αφήσει την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας όλο το χωριό στο πένθος.

 

Πηγή: 7 μέρες Tv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου