Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών: Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς;

Η σειρά του Alpha επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν

Ο παράδεισος των κυριών επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha, με τις εξελίξεις να είναι άκρως καταιγιστικές.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00, όπως ανακοίνωσε το κανάλι, και οι τηλεθεατές αδημονούν να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους απογευματινή συνήθεια.

Η είσοδος του Σίμου (Δημήτρη Γκοτσόπουλου) φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω στους ήρωες της σειράς που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την καταστροφή του πολυκαταστήματος.

Η Βικτώρια που διψάει για εκδίκηση προσπαθεί με δόλιους τρόπους τόσο να φέρει ξανά κοντά της τον Μπουραντά όσο και να καταστρέψει τον Παπακώστα.

Δύσκολα, όμως, είναι και τα πράγματα ανάμεσα στον Ντίνο και τη Μιράντα που η σχέση τους περνάει κρίση όπως θα δούμε και στο τρέιλερ.

Και μεταξύ άλλων, επιστρέφει ξανά στην πρώτη του αγάπη που είναι η Αμαλία με την οποία και θα περάσουν μια νύχτα πάθους.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Η υπόθεση της σειράς
Σεπτέμβρης 1964, Αθήνα.

Ποιος έκαψε τον Παράδεισο και ποιος θα τον σώσει;

Παλιά θαμμένα μυστικά που μπερδεύονται με μνήμες, εντυπώσεις κι εφιάλτες, έρχονται στο φως και σκοτεινιάζουν τις ζωές των κατοίκων του Παραδείσου. Μόνη διέξοδος, ο έρωτας- κι αυτοί σε έναν λαβύρινθο.

Ο Παράδεισος των κυριών γίνεται για ακόμη μια φορά το μήλο της έριδος, αυτή την φορά, όμως, οι εχθροί δεν είναι ορατοί. Τίποτα και κανένας δεν είναι όπως φαίνεται.

Οι ζωές όλων αλλάζουν…

Οι πρωταγωνιστές της σειράς
Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου