Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της ελιάς»: Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακή προσβολή

Ο Ορέστης μάρτυρας δολοφονίας

Έρχεται ξανά στις οθόνες μας με τον τρίτο κύκλο η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μεταξύ άλλων, θα δούμε τον Ορέστη να γίνεται μάρτυρας δολοφονίας, την Ισμήνη να δέχεται επίθεση και τον Δημοσθένη να παθαίνει καρδιακή προσβολή.

Ο Β’ κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς» έκλεισε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό με κομμένη την ανάσα και δεκάδες ερωτήματα.

Όλες οι απαντήσεις πρόκειται να δοθούν στη μεγάλη πρεμιέρα του Γ’ κύκλου.

Από το πρώτο επεισόδιο οι ήρωες θα δουν τη ζωή τους να ανατρέπεται, άλλοτε με θετικό και άλλοτε με αρνητικό πρόσημο. Αρχικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTV», θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της ομηρίας στο σπίτι των Βρεττάκων όπου όσοι βρίσκονται εκεί διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο. Ωστόσο, η περιπέτειά τους λήγει χωρίς απώλειες με την παρέμβαση του Κωνσταντίνου, ο οποίος καταφέρνει να βγει από την έπαυλη και πηγαίνει στον Κουράκο, που βρίσκεται έξω με τους άντρες της Αστυνομίας. Αμέσως εκείνοι εισβάλλουν στο σπίτι και αφού ακινητοποιούν τους δράστες απεγκλωβίζουν τους ομήρους.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος συνδέει την υπόθεση με τον Δημοσθένη. Ωστόσο, οι τραγικές στιγμές που βίωσαν στα χέρια των αδίστακτων αντρών ταράζουν ιδιαίτερα την εγκυμονούσα Μαρίνα και αυτό έχει ως συνέπεια να σταματήσει να «ακούει» το μωρό της. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος και ο Στάθης δίνουν τον δικό τους αγώνα για να σώσουν τη Βασιλική από πνιγμό, ενώ σωτήρια είναι η παρέμβαση του Μιλτιάδη με αποτέλεσμα η κοπέλα να ξεφεύγει τον κίνδυνο. Ύστερα από αυτό το περιστατικό, η Βασιλική αφού συνέρχεται, βλέπει ένα όραμα και ανησυχεί πολύ για την υγεία της μητέρας της. Πράγματι, λίγες ημέρες μετά, η Αρετή καταλήγει στο νοσοκομείο με σπασμένο το δεξί της χέρι. Έτσι, η κοπέλα μετακομίζει στο σπίτι της για να τη βοηθάει. Σε μία άλλη γωνιά της Μάνης τώρα, η Ιουλία ακούει μια είδηση στην τηλεόραση και αναστατώνεται.

Στη συνέχεια εξομολογείται στην Αφροδίτη την εγκυμοσύνη της στα 18 της χρόνια και την υποψία ότι η κόρη της δόθηκε παράνομα για υιοθεσία. Τότε εκείνη της εξηγεί πως υπάρχει τρόπος να αναζητήσει το παιδί της. Η Ιουλία, λοιπόν, κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να το βρει και ταυτόχρονα ενημερώνει τον Στάθη ότι ίσως η κόρη τους είναι ζωντανή.

 

Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας δολοφονίας

Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ταυτόχρονα, εκείνος ανακαλύπτει τη σχέση της με τον αδικοχαμένο Καπερνάρο και προσπαθεί να την πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα. Όμως εκείνη δεν τον πιστεύει.

Παράλληλα, η Ασπασία με τον Δημοσθένη μαθαίνουν ότι ο γυμναστής έχει την καρδιά του παιδιού τους και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Από την άλλη, ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με τη Δήμητρα για τον Ορέστη και καταλαβαίνει ότι η υπαστυνόμος δεν θέλει να προχωρήσει μαζί του. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα θα δούμε, ο Ορέστης γίνεται ξαφνικά μάρτυρας μίας δολοφονίας, καθώς βρίσκει τη σορό μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δράστη. Ο ίδιος, καταθέτει στον Κουράκο όσα είδε στο σημείο του εγκλήματος.

Τότε η Αστυνομία αναζητά τον δολοφόνο και λίγο μετά συλλαμβάνεται ένας άστεγος. Οι μέρες κυλούν και η Ασπασία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δημοσθένη ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Μόλις ακούει τη σοκαριστική αλήθεια, ο άντρας δεν μπορεί να το πιστέψει. Μάλιστα, όπως θα δούμε, παθαίνει καρδιακή προσβολή και η Ασπασία, φανερά σαστισμένη, τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Πότης και η Άννα ζουν στιγμές πάθους, ενώ και ο Χρήστος περνάει ένα ερωτικό βράδυ με την Αφροδίτη.

 

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου