Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Έρωτας φυγάς»: Ο Β’ κύκλος κάνει πρεμιέρα με νέο, εντυπωσιακό τρέιλερ

Στο πρώτο επεισόδιο του καινούργιου κύκλου αναμένεται να είναι ραγδαίες εξελίξεις

Η σειρά του OPEN, «Έρωτας Φυγάς» επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00 με τον δεύτερο της κύκλο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ροής προγράμματος την Τρίτη, κυκλοφόρησε στον αέρα του σταθμού το νέο εντυπωσιακό τρέιλερ που προαναγγέλλει την επιστροφή του σίριαλ.

Μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο του καινούργιου κύκλου αναμένεται να είναι ραγδαίες εξελίξεις ύστερα από τον πυροβολισμό του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα.

Ειδικότερα, απελπισμένη απ’ την απαγόρευση του Ιάσονα να δει τα παιδιά της, η Αλεξάνδρα τον πυροβολεί κατάστηθα. Τρέχοντας να γλιτώσει, όμως, πέφτει πάνω στον Μάρκο που προσπαθεί να τη φυγαδεύσει. Ωστόσο τη συλλαμβάνουν και ομολογεί την πράξη της χωρίς να δείχνει μετανιωμένη.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα! Αποκλείεται να μας αφήσει έτσι οι μοίρα. Ούτε εγώ θα το επιτρέψω. Πρέπει να βιαστούμε πριν κλείσει τους δρόμους η χωροφυλακή» ακούγεται να εκμυστηρεύεται ο Μάρκος, κρατώντας αγκαλιά την Αλεξάνδρα, στο νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς «Έρωτας φυγάς» στο OPEN.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου