Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός»: Νεκρός ο Νικηφόρος – Ο θρήνος της Βασιλικής

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο της σειράς;

Ραγδαίες και άκρως δραματικές εξελίξεις πρόκειται να συνταράξουν τη ζωή των ηρώων στον τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς του ALPHA «Σασμός».

Η Βασιλική θα έρθει αντιμέτωπη με τον απόλυτο πόνο, αφού ο Νικηφόρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακόμη πιο συναρπαστικός αναμένεται να είναι ο τρίτος -και τελευταίος- κύκλος της δραματικής σειράς του ALPHA. Μπορεί η Βασιλική μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν να ξεφεύγει τον κίνδυνο, όμως οι τραγωδίες για εκείνη δεν έχουν τελειωμό. Για την ακρίβεια, στα νέα επεισόδια πρόκειται να δει τον χειρότερο εφιάλτη της να παίρνει σάρκα και οστά.

Όλα ξεκινούν όταν η Καλλιόπη, πάνω πού ετοιμαζόταν να αφήσει οριστικά πίσω της τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες, ώστε ο Αστέρης και η Αργυρώ να αρραβωνιαστούν, δέχεται την επίσκεψη από έναν πρώην συγκροτούμενο του άντρα της, Βασίλη Σταματάκη. Εκείνος τη φέρνει αντιμέτωπη με μια οδυνηρή αλήθεια, που κλονίζει τον κόσμο της. Και αυτό γιατί της δίνει ένα μενταγιόν, κάνοντάς την να συνειδητοποιήσει πως εκείνος που ευθύνεται για τον θάνατο του άντρα της μέσα στη φυλακή είναι ο Παύλος Βρουλάκης. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η καπετάνισσα καταρρέει και το μίσος της για τους Βρουλάκηδες φουντώνει ξανά.

Κυριευμένη από οργή, διατάζει τον Αστέρη και τον Μαθιό να σκοτώσουν τον Παύλο για να εκδικηθούν για τον θάνατο του πατέρα τους. Όμως εκείνοι της ξεκαθαρίζουν πως δεν σκοπεύουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Η Καλλιόπη, όμως, διψάει για εκδίκηση και βρίσκει σύμμαχο στα σχέδιά της τον Νικηφόρο. Όταν, λοιπόν, ο τελευταίος μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Βασίλη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι, αρπάζει ένα όπλο και πηγαίνει να βρει τον Παύλο στο καφενείο. Βλέποντας τον μπροστά του, ο Νικηφόρος τον αποκαλεί φονιά.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Mytv», η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Δημιουργείται μία άγρια συμπλοκή και ο Νικηφόρος σημαδεύει με το όπλο του τον Παύλο. Ωστόσο, πριν προλάβει να πατήσει τη σκανδάλη ένας από τους φίλους του Παύλου πυροβολεί τον νεαρό. Ο Νικηφόρος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος και λίγο αργότερα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τα νέα να διαδίδονται παντού. Μόλις η Βασιλική πληροφορείται την τραγική αυτή είδηση, σπεύδει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το παιδί της σε σοβαρή κατάσταση. Λίγο πριν ο Νικηφόρος υποβληθεί σε ένα κρίσιμο χειρουργείο η Βασιλική τρέχει κοντά του και κλαίγοντας του λέει ότι δεν θα τον αφήσει ποτέ ξανά μόνο του.

Αρχίζει να τον φιλάει και να τον αγκαλιάζει, δίνοντάς του την υπόσχεση πως όλα θα πάνε καλά, όμως οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν.

Ξαφνικά, οι παλμοί του πέφτουν, κλείνει τα μάτια και η καρδιά του σταματάει να χτυπάει. Η Βασιλική ουρλιάζει να σώσουν τον γιο της με τους γιατρούς να προσπαθούν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Όταν ανακοινώνουν τον θάνατό του, η Βασιλική ξεσπάει σε κλάματα, με την κραυγή της οδύνης της να αντηχεί σε όλο το νοσοκομείο!

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου