Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Παραλία»: Η Υπατία και ο Χάρι περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί

Κάθε βράδυ στις 22:45

Ο Καραχάλιος συνεχίζει τις προσπάθειες εντοπισμού του δράστη, μιλώντας με κατοίκους των Ματάλων. Η Υπατία και ο Χάρι έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Γιώργος φτάνει στα Μάταλα. Παρότι η Υπατία δεν μπορεί να βγάλει τον Χάρι από το μυαλό της, επισκέπτεται με τον Γιώργο την παραλία των Ματάλων και ο αρραβωνιαστικός της γνωρίζει τον Χάρι.

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις, στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45.

Καθώς οι υποψίες για τον φόνο αυξάνονται, ο Καραχάλιος και ο Γράντος έχουν μια αινιγματική συζήτηση σχετικά με την εύρεση του δολοφόνου. Η Υπατία και ο Χάρι περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, φροντίζοντας τους ασθενείς των γειτονικών χωριών. Κουρασμένοι από τις επισκέψεις, αποφασίζουν να χαλαρώσουν σε μια ερημική παραλία και έρχονται πιο κοντά. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Υπατίας, Αντιγόνη, ανησυχεί για την κόρη της που λείπει όλη τη μέρα και ψάχνει να τη βρει, μιας και την έχει αιφνιδιάσει η άφιξη του αρραβωνιαστικού της, Γιώργου. Παράλληλα, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Νικήτα και νέα μυστικά για το κοινό παρελθόν τους αποκαλύπτονται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου