Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Παραλία»: Η Υπατία και ο Χάρι έρχονται πιο κοντά

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Όλο το χωριό συμμετέχει στην κηδεία και οι συναισθηματικές αντιδράσεις των παρευρισκόμενων είναι έντονες, καθώς κυριαρχούν ο πόνος και η θλίψη για τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας.

Ο Καραχάλιος προσεγγίζει τον Σήφη προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την νύχτα του φόνου, καθώς η κοινότητα αμφισβητεί την ενοχή του Πιτ. Ο Πιτ, απελευθερώνεται γρήγορα από τον Καραχάλιο και επιστρέφει στο κοινόβιο προς μεγάλη ανακούφιση των χίπηδων.

Η Υπατία και ο Χάρι έρχονται πιο κοντά, προσφέροντας βοήθεια σε έναν τραυματισμένο χίπη και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι άραγε αυτό που τους ενώνει πιο ισχυρό από όλα όσα τους χωρίζουν;

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Καινούργια στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση της δολοφονίας που έχει συνταράξει το χωριό των Ματάλων. Μια αλυσίδα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τον αναπάντεχο χαμό. Ο υπαστυνόμος Καραχάλιος ανακρίνει τον Πιτ και τον Χάρι και αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για την ώρα της δολοφονίας.

Η γνωριμία της Υπατίας με τον Χάρι την φέρνει αντιμέτωπη με τον εαυτό της και τα συναισθήματά της. Παράλληλα, ο Γράντος συναντά τον Σήφη και σχεδιάζουν την πώληση ενός οικοπέδου, που όπως όλα δείχνουν αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου. Οι κάτοικοι του χωριού είναι πλέον εμφανώς διχασμένοι, ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν τους χίπηδες και αυτούς και που τους αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου