Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Αντώνης Καφετζόπουλος και Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή

Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «3ος όροφος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30.

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Το ζόρικο και εκρηκτικό ζευγάρι της σειράς, ο Γιάννης και η Υβόννη, που πλαισιώνεται από αγαπημένους ηθοποιούς και συντελεστές, υπόσχεται να μας χαρίσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 1ο: Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70. Η Υβόννη προσπαθεί να του κάνει όσο πιο ευχάριστα γίνεται αυτά τα γενέθλια, όμως τα παιδιά τους δεν βοηθάνε σε αυτό. Τόσο ο Αντρέας με την οικογένειά του όσο και η Μαρία δεν έρχονται να τα γιορτάσουν μαζί τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Πώς θα αισθανθεί ο Γιάννης, όταν δει ότι κανένα από τα παιδιά του δεν έρχεται στα γενέθλιά του;

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 2ο: Η Υβόννη ονειρεύεται ταξίδια στη Γλασκόβη, ενώ ο Γιάννης της προτείνει το Ναύπλιο. Εκείνη βάζει συνέχεια δυνατά να παίζει ήχος γκάιντας, ενώ εκείνος της ετοιμάζει μία έκπληξη που θα την ανταμείψει.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 3ο: Ο Αργύρης, ένας παλιός φίλος του Γιάννη και της Υβόννης, τους καλεί σε ένα ριγιούνιον συμμαθητών. Πώς θα είναι, όμως, ένα ριγιούνιον τόσα χρόνια μετά; Αυτό είναι κάτι που αγχώνει πολύ τον Γιάννη, την ώρα που η Υβόννη αρχίζει να σκέφτεται τι θα βάλει. Η γειτόνισσά τους θα δώσει την τελική απάντηση στο ερώτημα αν θα παρευρεθούν.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 4ο: Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν ξεπαγιάσει, αφού στην πολυκατοικία δεν έχουν βάλει πετρέλαιο για να ανάψουν τα καλοριφέρ. Ο Γιάννης στην τελευταία συνέλευση νευρίασε και τσακώθηκε με όλους, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον αυτός ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. Η Υβόννη, όμως, έρχεται να δώσει τη λύση.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 5ο: Η Υβόννη θέλει βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού και προσλαμβάνει τη Σάλι, που είναι από τις Φιλιππίνες. Ο Γιάννης νευριάζει που η Υβόννη ξοδεύει χρήματα. Όταν τα υπολογίζει, προσπαθεί να την πείσει ότι δεν τη χρειάζεται, όμως η Υβόννη θεωρεί ότι έχει ανάγκη τη βοήθειά της, επιφέροντας ακόμη έναν τσακωμό μεταξύ τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου