Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Ο Χριστόφορος απειλεί την Ελένη να μείνει μακριά απ΄ την Ειρήνη

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Χριστόφορος πάει στην Έλενα και την απειλεί να μείνει μακριά απ΄ την Ειρήνη.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Φίλιππου να βγάλει βόλτα το Μπεν. Λέει στον Φίλιππο ότι ο Χριστόφορος άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα. Και θυμήθηκε ότι δεν σκότωσε αυτός τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, η Βαγγελιώ.

Ο Άλκης ψαρεύει τον Δώρο να μάθει, αν ο Χριστόφορος είναι ανακατεμένος στην διακίνηση της κοκαϊνης. Όταν ο Δώρος το αρνείται, ο Άλκης του λέει για το φόνο του Ηλία. Και κάνει τον Δώρο να πιστέψει ότι τον σκότωσε ο Χριστόφορος για να τον δελεάσει να καταθέσει εναντίον του.

Η Μαρήλια λέει στον Άρη ότι ο Άλκης ξέρει για τα μπλεξίματα του Δώρου και ο Άρης ανησυχεί ακόμα περισσότερο για το τι θα συμβεί.

Η Κρίστια συναντιέται με τον Παύλο, που θέλει να της εξηγήσει γιατί αποφάσισε να μην πει τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, που είναι στο ψυχιατρείο. Ενώ της μιλάει, όμως, η Κρίστια βρίσκει περίεργο κάτι που της λέει.

Ο Δώρος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, μόλις φεύγει ο Άλκης απ΄ το σπίτι του, και τα βάζει μαζί του, γιατί νομίζει πως ο Χριστόφορος σκότωσε τον Ηλία.

Ο Δώρος λέει στον Χριστόφορο ότι ο Άλκης του υποσχέθηκε ότι θα του μειώσει την ποινή και θα φροντίσει να είναι ασφαλείς αυτός κι η οικογένεια του, αν καταθέσει ότι ο Χριστόφορος σκότωσε τον Πολυβίου και τον Ηλία.

Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ τον Δώρο, συναντάει τον Θέμη, που έχει πάει στο σπίτι του Δώρου να δει, αν γύρισε εκεί η Λουίζα. Η σύγκρουση των δύο είναι αναπόφευκτη.

Η Ειρήνη γυρίζει σπίτι μετά τη βόλτα με τον Μπεν και βλέπει πως ο Φίλιππος δεν είναι εκεί. Τρομαγμένη τηλεφωνεί στον Χριστόφορο και του το λέει.

Ο Φίλιππος ανακρίνεται απ΄ τον Άλκη που τον ρωτάει, αν σκότωσε αυτός τον Πολυβίου και τον Ηλία. Ο Φίλιππος το αρνείται και αρνείται και κάθε ανάμιξη του Χριστόφορου στις δολοφονίες.

Ο Στέφανος δεν μπορεί να πάει να πάρει την Αμάλα απ΄ το αεροδρόμιο, αφού πρέπει να είναι παρών στην ανάκριση του Φίλιππου και τηλεφωνεί στον Νικόλα να του ζητήσει τη χάρη να πάει να την πάρει αυτός. Ο Νικόλας πάει στο αεροδρόμιο και βλέπει τη Χάρις, που έχει πάει εκεί πρώτη να μιλάει με την Αμάλα.

Ο Θέμης τηλεφωνεί στον Μάρκο να μάθει, αν η Χριστίνα πήγε πάλι σ΄ αυτόν, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να σκεφτεί με τι τρόπο θα βοηθήσει τον Φίλιππο, που πήγε και παραδόθηκε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου