Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός»: «Μάνα καλύτερα στη φυλακή παρά με πατέρα τον Μαθιό»

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο της σειράς του Alpha

Βλέποντας την οργή του Νικηφόρου να παραμένει έντονη απέναντι στο πρόσωπο του Μαθιού, η Βασιλική τού αποκαλύπτει πως εκείνος είναι ο αληθινός του πατέρας και του ζητά να τον συγχωρέσει.

Ο Νικηφόρος όμως της λέει ότι προτιμά να παραδοθεί παρά να τον έχει στη ζωή του…

Όπως αναφέρει το «Τηλέραμα», μετά την πολύ δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μαθιός ώστε οι γιατροί να του σώσουν τη ζωή, τώρα αναρρώνει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Σε άλλο δωμάτιο του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η Βασιλική, που δέχεται την επίσκεψη του γιου της.

Ο Νικηφόρος τής λέει ότι μετάνιωσε όχι που πυροβόλησε τον Μαθιό, αλλά που δεν είχε τα κότσια να τον αποτελειώσει. Η Βασιλική τού ζητά να τον συγχωρέσει, ώστε με κάποιον τρόπο να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Το μάτι του Νικηφόρου θολώνει. Είναι έξαλλος και δεν το κρύβει. Τρομοκρατημένη, η μητέρα του αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό: ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός του πατέρας, κάτι που και η ίδια έμαθε πριν από λίγο καιρό…

Μόλις το ακούει ο Νικηφόρος, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Αντί το νέο να τον καλμάρει κάπως ή να τον κάνει να σκεφτεί ψύχραιμα, εκείνος κατηγορεί και τους δύο για συνωμοσία. Μάλιστα γυρίζει και της λέει ότι προτιμά να παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού και να πάει φυλακή παρά να τον αποδεχτεί για πατέρα του!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου