Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός» – Spoiler: Ο Νικηφόρος δέρνει τον Μανόλη

Ο Νικηφόρος είναι πλέον ένα πληγωμένο αγρίμι

Ο Μανόλης αναζητά τον Νικηφόρο, καθώς είναι βέβαιος πως αυτός πυροβόλησε τον Μαθιό. Για μια ακόμη φορά, είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον παιδικό φίλο του.

Ο Νικηφόρος είναι πλέον ένα πληγωμένο αγρίμι. Κάποια στιγμή ακούει κρυφά έναν καβγά ανάμεσα στον Αστέρη και τον Μανόλη. Εκτός εαυτού, ο Αστέρης του φωνάζει ότι αν είχε μιλήσει, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θα είχε σκοτώσει τον Πετρή. Ο Νικηφόρος νιώθει οργή και αγανάκτηση.

Εξοργισμένος που τόσα χρόνια ο καλύτερος φίλος του έκρυβε αυτό το μυστικό, του ορμά και τον χτυπά χωρίς έλεος.

Οι κρίσιμες ώρες που περνά ο Μαθιός στο νοσοκομείο, η φροντίδα του να καλύψει την εγκληματική ενέργεια σκουπίζοντας τα αποτυπώματα στο όπλο, η αποκάλυψη από τη Βασιλική ότι είναι ο πατέρας του, τον τσακίζουν. Πρέπει να φύγει από την Άνω Ποριά και να αναζητήσει καταφύγιο και γαλήνη. Ο παπα-Μιχάλης του προτείνει να κλειστεί για όσο χρειαστεί σε μοναστήρι.

Εκεί, ο Νικηφόρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον εαυτό του και θα αναμετρηθεί με τα λάθη του. Ο Μαθιός σκότωσε αυτόν που νόμιζε για πατέρα του και ο ίδιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πραγματικό πατέρα του, τον Μαθιό. Ένας φόνος, μια απόπειρα, ένοχοι και οι τρεις, καθώς η Βασιλική θεωρείται συνένοχος, από τη στιγμή που γνωρίζει την αλήθεια. Τι απομένει; Ο όρκος σιωπής και των τριών. Ο Νικηφόρος το αποδέχεται…

 

Πηγή: Τηλεθεατής

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου